[Chudów] Spotkanko 9.XI w niedzielę

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
kasia
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kasia »

Dokładnie Krzyś ma racje i my mamy się połączyć w jeden klub śmieszne
peter1991

Post autor: peter1991 »

kasia pisze:Dokładnie Krzyś ma racje i my mamy się połączyć w jeden klub śmieszne
nikt sie nie łączy
a myśle że z Krzysiem już sobie wszystko wyjaśniliśmy, nie tylko my tutaj zawaliliśmy... trzeba było przyjść sie przywitać, powiedzieć co i jak...
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

kasia pisze:i my mamy się połączyć w jeden klub śmieszne
nie bedzie laczenia juz temat zamkniety od dawna
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

no panowie kiepska sprawa, na wielu zlotach bylismy ale nikt jeszcze nie narzekal, mialem sie pojawic ale dzwonili do mnie ze reszta im uciekla i ze sa sami w mikolowie, mimo wszystko spontan zorganizowany w rybniku byl fajny
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

peter1991 pisze:trzeba było przyjść sie przywitać, powiedzieć co i jak...
myslalem ze gospodarz sie wita z gosciami. Przynajmniej ja tam zawsze mam. Nawet nie wiem jak ty wygladasz. Widzialem twoje e39 ale stali tylko rodzice przy nim wiec skad mialem wiedziec. A ty pewnie wiedziales ze to ja.
peter1991

Post autor: peter1991 »

Krzys pisze:A ty pewnie wiedziales ze to ja.
Tu Cię zdziwie, niestety nie :( dlatego prosiłem o listy...
Krzys pisze:myslalem ze gospodarz sie wita z gosciami
owszem... Przyjechałem 5 minut przed Tobą... miałem parę spraw do załatwienia, z paroma ludźmi do pogadania, widziałem was że przyjechaliście, ale byłem pewien ze jedziecie na Chudów...

Wina leży po obu stronach i nie widze sensu kłótni
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

ja sie nie kloce. Poprostu wiem jak to jest ze spotami. Organizujemy je od dwoch lat i zawsze cos jest nie tak. Czlowiek sie uczy na bledach. Myslalem ze STS i RPM tez jada i dlatego przegapilem wyjazd bo siedzialem w Focusie i sluchalem jak gra car audio. Wogole skad oni sie wzieli? Nie wieze ze przypadkowo przyjechali. I stad wyszlo zamieszanie.
Awatar użytkownika
sky_driver
Zaawansowany forumowicz

Post autor: sky_driver »

Krzys pisze:szkoda ze nie poczekaliscie i szybko uciekliscie na ten zamek. Mialo byc pol godziny a wy uciekacie przed czasem. Bylo dokladnie 14.54 jak wyjechaliscie z parkingu. Szkoda bo kumpel jechal z raciborza a ja z rybnika kilkadziesiat kilometrow a ani nie spomnieliscie nam ze jedziecie. Zanim sie obrocilem wy juz staliscie na skrzyzowaniu usatwieni pod swiatlami. Nastepnym razem docencie to ze nie kazdy ma 3km do spotu i ktos sie moze spoznic troche bo inaczej bedzie kicha z frekwencja. Nie wiem po co wogole ta lista byla.
kolebka pisze:no panowie kiepska sprawa, na wielu zlotach bylismy ale nikt jeszcze nie narzekal, mialem sie pojawic ale dzwonili do mnie ze reszta im uciekla i ze sa sami w mikolowie, mimo wszystko spontan zorganizowany w rybniku byl fajny
Krzys pisze:kasia napisał/a:
i my mamy się połączyć w jeden klub śmieszne

nie bedzie laczenia juz temat zamkniety od dawna

w pełni popieram!!!!!!!! :569:
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
ODPOWIEDZ