Wypad na weekend
http://www.allegro.pl/show_item.php?ite ... %3C%2Fi%3E
oto link do mięska ,tylko żeby nie uciekł ze stołu jak się zbierze tyle głodomorów
oto link do mięska ,tylko żeby nie uciekł ze stołu jak się zbierze tyle głodomorów
zadzwonie, zadzwonie
[ Dodano: 6 Marzec 2009, 11:24 ]
Wiec zadzwonilem i wstepnie mamy zarezerwowany termin 17-19.04
Na poczatku kwietnia trzeba potwierdzic ilosc osob i wplacic zaliczke.
Doba kosztuje 30 pln, za jedynke 40 pln, dziecko 10 pln
Parking jest na 8 aut ustawionych z mozliwoscia wyjazdu, a zcisnietych wejdzie wiecej
Psa zabrac moge
Swiniaka mozna przywiezc swojego i bedzie do odgrzania na grillu pod wiata.
Niektore pokoje sa do konfiguracji, ale wstepnie wygladaja tak:
nr. pokoju - liczba miejsc
1-4
2-3
4-3
5-2
6-4
2-3
2-3
nie pytajcie mnie o numeracje bo tez nie wiem o co chodzi
Jak sa jakies pytania to dzwoncie, ja podalem swoje nazwisko i ze to bedzie klub BMW
[ Dodano: 6 Marzec 2009, 11:24 ]
Wiec zadzwonilem i wstepnie mamy zarezerwowany termin 17-19.04
Na poczatku kwietnia trzeba potwierdzic ilosc osob i wplacic zaliczke.
Doba kosztuje 30 pln, za jedynke 40 pln, dziecko 10 pln
Parking jest na 8 aut ustawionych z mozliwoscia wyjazdu, a zcisnietych wejdzie wiecej
Psa zabrac moge
Swiniaka mozna przywiezc swojego i bedzie do odgrzania na grillu pod wiata.
Niektore pokoje sa do konfiguracji, ale wstepnie wygladaja tak:
nr. pokoju - liczba miejsc
1-4
2-3
4-3
5-2
6-4
2-3
2-3
nie pytajcie mnie o numeracje bo tez nie wiem o co chodzi
Jak sa jakies pytania to dzwoncie, ja podalem swoje nazwisko i ze to bedzie klub BMW
Ostatnio zmieniony 2009-03-06, 11:30 przez Paffcio, łącznie zmieniany 1 raz.
no to super Paffcio
ta kwatera jest bardzo fajna ... przy domku na terenie posesji jest bardzo fajne miejsce na grilla ognisko (zadaszone)
a z miejscami niebedzie problemu zeby pokoje 2osobowe byly przy takiej ilosci napewno niebedzie problemu sie dogadac z wlascicielem
to skoro wstepna rezerwacja jest zrobiona to teraz czekac ile osob bedzie chetnych
a tak na marginesie dodam ze od tej WILLI OLENKA jest jakies 300 metrow do stacji paliw wrazie jakby nam lektury zabraklo
ta kwatera jest bardzo fajna ... przy domku na terenie posesji jest bardzo fajne miejsce na grilla ognisko (zadaszone)
a z miejscami niebedzie problemu zeby pokoje 2osobowe byly przy takiej ilosci napewno niebedzie problemu sie dogadac z wlascicielem
to skoro wstepna rezerwacja jest zrobiona to teraz czekac ile osob bedzie chetnych
a tak na marginesie dodam ze od tej WILLI OLENKA jest jakies 300 metrow do stacji paliw wrazie jakby nam lektury zabraklo
hahahaaa
Dodam dla chetnych, ze mozna wykupic wyzywienie zaraz w zajezdzie AFRICO - tel. 033 853-63-45 - np. obiad firmowy 10.90 pln
TO TERAZ DO KWIETNIA PROSZE NA 100% PODAC KTO JEDZIE
Ostatnia lista :
1. Prezes + dziewczyna +dziecko do 3 lat = 3 osoby
2. Paffcio + (4 dziewczyny ) moja sunia
3. Mateusz + Magda
4. Swobi + Młoda
5. BARTIG + narzeczona
6. Przygoda + narzeczona (tylko tak jak pisalem moja narzeczona co drugi weekend robi wiec zobaczymy jaki bedzie wybrany termin)
7.
Dodam dla chetnych, ze mozna wykupic wyzywienie zaraz w zajezdzie AFRICO - tel. 033 853-63-45 - np. obiad firmowy 10.90 pln
TO TERAZ DO KWIETNIA PROSZE NA 100% PODAC KTO JEDZIE
Ostatnia lista :
1. Prezes + dziewczyna +dziecko do 3 lat = 3 osoby
2. Paffcio + (4 dziewczyny ) moja sunia
3. Mateusz + Magda
4. Swobi + Młoda
5. BARTIG + narzeczona
6. Przygoda + narzeczona (tylko tak jak pisalem moja narzeczona co drugi weekend robi wiec zobaczymy jaki bedzie wybrany termin)
7.