Spot zimowy - 17 luty, Żory(Minimal) godzina 15.00

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

A my Kuki gdzie sie spodkamy w jastrzebiu ? Moze o 13:20 pod minimalem albo gdzies blizej nas bo mi sie zdaje ze ty mieszkasz na Turystycznej ?
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
przemek

Post autor: przemek »

szkoda ze mnie nie bedzie. No chyba ze jakos w plany mi sie pozmieniaja to przyjade
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

jak mi nic nie wyskoczy to o 14 na minimalu sie pojawie :lol: :lol: jak by ktos smigal przez swierlany to mowic zrobi sie jakas zbiorke :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Damiano ja z zawiasem bedziemy jechac od rydultowy bo bedziemy zawiasa bawarke od jmiego odbierac wiec 2 beemy by dolaczyly, chyba ze ktos jedzie z rydultowy :?:
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ja odpadam w niedziele :/ trudno :/ a jechal bym z Wami chlopaki :roll:
Obrazek
Anonymous

Post autor: Anonymous »

ludzie ten pisze ze zimno ten ze ma rozwolnienie ten ze na 14 nasta to moze ten ze na pietnasta przecie przyjedziecie autami macie ogrzewanie w autach....,,,,, naprzeciw lotniska w gotartowicach jest parking spotkanie niech bedzie o godzinie pietnastej w niedziele a potem sie wymysli gdzie pojedziemy posiedziec .i tyle

Dodane po 2 minutach:

a noi ja jestem z rydow wiec jak co to sie zabiore z wami pojedziemy na kilka

SZEFOSTWO MA PODAC TERMIN A RESZTA NIECH ROBI CO CHCE ZEBY SIE DOSTOSOWAC BO Z TA DEMOKRACJA TO SIE SPOTKAMY W LATO PRZEZ PRZYPADEK
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

dobra w niedziele mam wolne moge wpasc :)
jak spocik bedzie po poludniu to zachacze jeszcze gielde rano
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

popieram to co napisal hanys
SZTYWNA data spotkania powinna byc np. podana dwa tygodnie wczesniej, godzine sie dogada ludzie powinni dac rade cos wykombinowac zeby przyjechac, no chyba ze akurat 90% osob ma tak pilne sprawy ze niemoga to wtedy zastanawiamy sie nad innym terminem

hanys to sie jeszcze zgadamy, bo ja z zawiasem napewno najpierw podjade do rydultowy po jego auto i dopiero jazda na spotkanie
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Anonymous

Post autor: Anonymous »

no i spoko to sobie na trzy autka pojedziemy
Ficek

Post autor: Ficek »

ile ma byc ludzi na spocie ??? zrobmy liste !!

1.Ficek
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

no mialo byc na minimalu w zorach a potem do ambasady, dlaczego chcesz w gotartowicach??
Slawek730iL

Post autor: Slawek730iL »

ok ja tez bede Ficek Daniel o ktorej pod minimalem sie spotkamy w Jastrzebiu i pojedziemy razem kilkoma bawarkami
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

to moze spotkamy sie na urzedzie bo kazdy ma blisko ja skocze tylko na opolska po kumpla i pod urzedem sie spotkamy jak w zorach to o 13:20 jak gotartowice to o tez o 13:20
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

no dobra.
OSTATECZNY TERMIN: Niedziela godzina 15.00 na parkinkgu bylego MINIMALU w zORACH. Jadac od strony Katowic mozna tam dojechac dojezdzajac w zorach do drugich swiatel na drodze szybkiego ruchu a na tych siwtlach skrecic w Prawo na Aleje Zjednoczonej Euorpy. Znowu jechac prosto i na drugich swiatlach skrecic w lewo i jadac w lewo do gory po lewej stronie bedzie stary MINIMAL(teraz EURO RTV AGD).

Mam nadzieje ze sie dostosujecie do tego. Pozniej pojedziemy do ambasady gdzie mzona zagrac w kregle, bilard i inne gry. Mozna przy soczku posiedziec itd.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Ficek

Post autor: Ficek »

no gitara miejsce termin i dokladna godzina jest juz znana tylko niespuznic sie :D:D:D:D
ODPOWIEDZ