Dni Jastrzębia 21.06.08
No bo jak pojedzie 13 autek to lipa jak by jechało 23 to już okej Oby sie wszyscy sprężyli i przyjechało jak najwięcej autek.olka pisze:dokładnie, tylko wiecie, trzeba sie ludzie zebrać bo jak ma 13 autek jechać to kicha...przemek pisze:a wogóle to chłopaki nam załatwili taka możliwość prezentacji wiec jak by inne kluby tez chciały sie zaprezentować to niech sobie same załatwia
aha czyli parada jest tylko dla klubu BTS a nie zeby zaprezentowalo sie cale spoleczenstwo BMW, ale to juz Wasz wybor. Z drugiej strony patrzac Was jako BTS bedzie napewno najwiecej , macie koszulki swoje i flagi wiec nie bedzie problemu zeby ktos was zauwazyl.
A mialem cichą ochote zawitac na dni jastrzebia
pozdr.
A mialem cichą ochote zawitac na dni jastrzebia
pozdr.
bezsens!!!!!!!!!!!!!!!!!! W 13 autek to pokaz mozemy se robic pod biedronka!!!!!!!!! a jak bedzie wiecej klubow aut itd bedzie ciekawie myslicie ze 15.000 ludzi bedzie chcialo patrzec na 13 aut prosze was sory za to ale 13 aut to przesada....A wiem tyle ze devro by tez wpadl z ekipa i ziomki z pod bezkidzia tez my niemamy pokazac klubu tylko BMW Myslicie ze kogos bedzie interesowalo jaka BEEMA z jakiego kluby im chodzi o pokaz i masakrycznie duzo naszych bawarek sorka jeszcze raz ale musialem sie wypowiedziec:p
Ola mysle ze trud przyjechania klubu nawet z nad morza to jest ich juz indywidualna sprawa, chca przyjadac przjada, nie chca nie przyjada, a szalencza reklama dla Was czyli BTS jest owe wyzwanie, i pamietajcie czym wiecej BMW tym wypadniecie na lepszych i juz doswiadczonych organizatorow.
Brawo Kriso za swiete slowa, ktos napisal ze tylko BTS i reszta sznurkiem za nim, dobrze ze chociaz Ty sie wylamales chyba po starej naszej znajomosci - zarcik.
Tak czy siak jak zdecydujecie to juz Wasza sprawa drodzy koledzy/kolezanki, ale moim zdaniem jest fakt ze takie wydarzenie jeszcze z wizyta TV, to powinniscie to rozglosic na kazdym forum BMW ze jest cos takiego organizowane i ze BTS jest tego organizatorem, ale moge sie myslic .
pozdr.
Brawo Kriso za swiete slowa, ktos napisal ze tylko BTS i reszta sznurkiem za nim, dobrze ze chociaz Ty sie wylamales chyba po starej naszej znajomosci - zarcik.
Tak czy siak jak zdecydujecie to juz Wasza sprawa drodzy koledzy/kolezanki, ale moim zdaniem jest fakt ze takie wydarzenie jeszcze z wizyta TV, to powinniscie to rozglosic na kazdym forum BMW ze jest cos takiego organizowane i ze BTS jest tego organizatorem, ale moge sie myslic .
pozdr.
rozmawiałem sobie z Devro i mi napisał "zawsze bedzie wiadomo ze to BTS jest organizatorem a czym wieksza frekwencja obojetnie jakich klubow bmw dzial tylko na WIELKI PLUS DLA BTS" ja sie z nim w zupelności zgadzam, trzeba ustalić albo jest nas duzo albo pare autek z BTSu, to są dni jastrzębia i moim zdaniem każdy chętny powinien sie pod to podpiąć, co do promocji to bedzie nie tylko wsrod jastrzebian ale i wsrod innych klubow i for BMW.
dla tych co nie lubia czytać: bedzie nas za mało jak na impreze tego typu
dla tych co nie lubia czytać: bedzie nas za mało jak na impreze tego typu
popieram iż lepiej jest zebrać się liczną ekipą i pokazać się w szerszym gronie niż parę aut .Możemy paradować klubami i zaprezentować się ,iż mamy zaprzyjaźnione kluby które potrafią przyjechać na dni Jastrzębia .Dobrze jest skrzyknąć z innych klubów ludzi aby przyjechali.
Nie dają przecież medali za frekwencję , a może kiedyś inne kluby nas zaproszą do uczestniczenia w ich obchodach.Chyba nie stosujemy przymuszonej woli , jeżeli ktoś np. mieszka w Pawłowicach to musi należeć tylko do naszego klubu.
Nie dają przecież medali za frekwencję , a może kiedyś inne kluby nas zaproszą do uczestniczenia w ich obchodach.Chyba nie stosujemy przymuszonej woli , jeżeli ktoś np. mieszka w Pawłowicach to musi należeć tylko do naszego klubu.
Dobra moja odpowiedz co do tego masowego zjazdu : chcecie ogladac Popeline zlotu jakie maja miejsce w gownianym Toruniu gdzie pali sie gumy razem z autem ? skad mozna wiedziec co komu z innego klubu czy tez komus bez klubu odbije ? wstydzic bedzie sie caly BTS i z tym powinnismy sie liczyc , mysle ze osoby ktore tu sledza tematy a nie sa z klubu moga smialo z nami jechac tak zeby bylo te 30aut , ale nie qq 70aut !! bo jak kazdy bedzie chcial sie popisać przed ludzmi to sie obsracje a nie pokazecie nic
wg. mnie lepiej zeby pokaz zrobily 3 auta a nie 20aut w gownianym stylu
a co do Komentowania relacji , powiem krotko Nie to Nie prosic sie niebede ;]
wg. mnie lepiej zeby pokaz zrobily 3 auta a nie 20aut w gownianym stylu
a co do Komentowania relacji , powiem krotko Nie to Nie prosic sie niebede ;]