Wypad na weekend

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Paffcio pisze:hahahaaa :mrgreen: :mrgreen:

Dodam dla chetnych, ze mozna wykupic wyzywienie zaraz w zajezdzie AFRICO - tel. 033 853-63-45 - np. obiad firmowy 10.90 pln
polecam :) maja swietna zupe diabelska :) pikantna fajna :)

ogolnie obiady duze i dobre ;) a ceny jak najbardziej do przujecia ;)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Prezes

Post autor: Prezes »

ja książki wożę swoje wiec nic nie będę kupował ,wy możecie się troć paliwem lotniczym :mrgreen:
hymmmm a możne , albo już nic :evil:
ja żeby była jasność dałem Toffikowi 20% za pobyt żeby później nie było niedomówień albo pokoju wolnego bo wpisać może się każdy a potem wychodzi jak zawsze a tam trzeba zadatek wpłacić ten co daje 20% ten wiadomo ze się nie wycofa bo coś mu tam wypadło .
Ostatnio zmieniony 2009-03-06, 13:47 przez Prezes, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

jak moja narzeczona dostanie grafik z roboty na kwiecen to ja bede wtedy placicl zaliczke ... (pisalem o tym wczesniej, a po za tym potwierdzenie rezerwacji ma byc na poczatku kwietnia wiec do tego czasu kazdy kto sie wpisze ma dac zaliczke i wszystko :) )
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
BARTIG

Post autor: BARTIG »

zrozumialem Paffcio z twojego postu ze jest jedna dwójka ? tak ?
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Ja tez dam znac jak mojej dziewczynie ustala grafik w szkole ;)
ale mysle jak nie bedzie zadnych kolosow to nie bedzie problemu :)
Paffcio

Post autor: Paffcio »

zrozumialem Paffcio z twojego postu ze jest jedna dwójka ? tak ?
jest wiecej, tylko do konfiguracji, jak chcecie szczegolowo dopytac to tam dzwoncie i podajcie ze klub BMW 17-19.04
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

BARTIG pisze:zrozumialem Paffcio z twojego postu ze jest jedna dwójka ? tak ?
Bartig tam jest mozliwosc "konfiguracji" pokoju .. jak w kwietniu bedzie robiona konkretna rezerwacja to wtedy sie powie wlasciciela ile i jakie pokoje ( tzn ile dwuosobowych ile trzyosobowych i ile czteroosobowych)
Obrazek

Paffcio

ja powiedzialem ze glownie pary beda, i powiedziala ze da rade ...

Ostatnia lista :

1. Prezes + dziewczyna +dziecko do 3 lat = 3 osoby
2. Paffcio + (4 dziewczyny ) moja sunia
3. Mateusz + Magda
4. Swobi + Młoda
5. BARTIG + narzeczona
6. Przygoda + narzeczona (tylko tak jak pisalem moja narzeczona co drugi weekend robi wiec zobaczymy jaki bedzie wybrany termin)
7.
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

tylko taka prosba niedzwoncie tam do tej WILLI OLEńKA ... jak bedzie robiona konkretna rezerwacja i bedziemy robic przelew zaliczki wtedy powiemy ile pokojow i iluosobowe pokoje chcemy ... teraz to tylko zawracanie glowy ... a jeszcze troche czasu jest do wyjazdu a miejsce mamy zarezerwowane ... a jak Paffcio powiedzial ze glownie pary beda to niebedzie problemu z pokojami :) ... a ze bylem tam juz na tej kwaterze to moge potwierdzic ze wlasciciele sa jaknajbardziej wporzadku, wiec bez niepotrzebnego zamieszania
Obrazek

Paffcio

no, ja podalem co mi Pani przekazala, nic wiecej nie wiem :mrgreen:
Prezes

Post autor: Prezes »

A w woli wyjaśnienia , jeśli się ktoś wycofa to cala grupa nie będzie pokrywał kosztów tego kto nie pojechał bo rezerwacja zostanie zrobiona ,i Paffco nie wyjdzie na idiotę z dniem 01.04 .2009 Paffik zrobi rezerwacje i przelew wiec jeśli chodzi o pierdoły związane z kwaterami to nie dzwońcie tam bo jeśli jedna osoba jest odpowiedzialna to w naszym imieniu wszystko dogada ,co do wymagań i listy co trzeba kupić albo co kto ma ochotę to można pisać i podzielić się obowiązkami ,jeśli natomiast ktoś ma pytania prywatne dotyczące pensjonatu to telefonować z zastrzeżeniem iż po ustaleniu szczegółów przekazać info na PW Paffcia aby przy właściwej rezerwacji miał ta informacje na uwadze .
Kontakt:

nie wiem jak Paffcio sie umowil do kiedy potwierdzi rezerwacje, ale mozemy zrobic tak ze do 2 kwietnia kazdy chetny wplaca zaliczke (30 zł od osoby) ... Paffcio jak bedzie mial zaliczki od kazdego chetnego dzwonil robi juz konkretna rezerwacje i przelewa zaliczke .... nie ma wykladania za kogos kasy bo roznie z tym bywa ... tak chyba bedzie najlepiej i najwygodniej bo do 2 kwietnia wiekszosc ludzi bedzie miala juz grafik na kwiecien i bedzie mogla sie zadeklarowac na 100%
Obrazek

Mateusz

Post autor: Mateusz »

Nie ma problemu :)
Paffcio

no i bajka :bmw:
dorka

Post autor: dorka »

Paffcio pisze:ja powiedzialem ze glownie pary beda, i powiedziala ze da rade ....
Mam nadzieje ze znajdzie się pokoj jednoosobówka :P

Ostatnia lista :

1. Prezes + dziewczyna +dziecko do 3 lat = 3 osoby
2. Paffcio + (4 dziewczyny ) moja sunia
3. Mateusz + Magda
4. Swobi + Młoda
5. BARTIG + narzeczona
6. Przygoda + narzeczona (tylko tak jak pisalem moja narzeczona co drugi weekend robi wiec zobaczymy jaki bedzie wybrany termin)
7. dorka (31 marca potwierdzę na 100%)
ODPOWIEDZ