Krzysiu, nie mówie że było źle Ale w porównaniu z tym co było kiedyś i jak się ekipa dogadywała to Andrzejki były dupiate Liczyła się tylko wódka, przekleństwa i gejowskie zachowania... Szczerze powiedziawszy myślałem że będzie jak kiedyś... Ale się rozczarowałem To już nie ten sam BTS co kiedyś...
Tomek pisze:Liczyła się tylko wódka, przekleństwa i gejowskie zachowania...
Czyli dokładnie tak jak w zeszłym roku, wystarczy zerknąć na zdjęcia z andrzejek 2008, w BTS sie tak duzo nie zmienilo, zmieniles poprostu swoje poglądy
Ech nie będę Cię komentował Kolebka bo to nie ma sensu Mimo tych zdjęć ja nie straciłem świadomości w obu przypadkach w przeciwieństwie do Ciebie... To co widać na zdjęciach to była tylko część dobrej zabawy wtedy... A teraz to było non stop A to jest znaczna różnica...
Ja niestety byłem troszku za krótko no ale nie mogłem odmówić i musiałem pojechać na inna też wspaniałą imprezę... W tym czasie co byłem na imprezie BTS-u to z tego co nawet widać na foto się dobrze pobawiłem i przetańczyłem kilka utworów z naszymi wspaniałymi kobietami... W tym miejscu chciałem podziękować za prawie 2h wspólnego imprezowania...
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT