Marko pisze:na dni czeladzi gdzie z widzów to byłą tylko grupka dzieci pojechało kilkadziesiąt aut... na dni jastrzębia gdzie na stadionie będzie kilka tysięcy widzów i można by było się pokazać pojedzie 5 aut? moim zdaniem coś tu jest nie tak, połowa osób nawet nie wypowiedziała się w tym temacie co pokazuje jak bardzo co niektórym zależy na naszym klubie
Dobrze powiedziane takie manewry to ja mam w d.... no właśnie tam. Nigdzie się jutro nie ruszam siedzę w domu. Specjalnie wolne brałem. Ehhh szkoda gadać
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
Majk nie wkurzaj sie Pojedziemy na jar zoabczymy ilu nas bedzie i jak wyjdzie ze bedzie nas malo to sie zrobi maly spocik itd Pozniej zawsze mozna gdzies wyskoczyc na jakas Cole albo do MCd i posiedziec troche
Bylo e46 320d, e39 528i, E46 320d jest E46 330Ci ...:::AmAn:::...
Wszyscy zamiast nakręcac atmosfere to jeden przed drugiego narzeka co sprawia ze kazdy rezygnuje. Kto nie wie o której i gdzie jest zbiórka to jasno pisze na pierwszej stronie. Zapraszamy
Marko pisze:moim zdaniem coś tu jest nie tak, połowa osób nawet nie wypowiedziała się w tym temacie co pokazuje jak bardzo co niektórym zależy na naszym klubie
Marko już kiedyś pisałem o tym, że jak się gdzieś nie wybieram, to nie zaśmiecam niepotrzebnie forum i chyba dużo ludzi robi podobnie..
Ja odpadam bo mam robotę ot co.. (no chyba, że się wyrobię, to oczywiście przyjadę)
Marko pisze:na dni czeladzi gdzie z widzów to byłą tylko grupka dzieci pojechało kilkadziesiąt aut... na dni jastrzębia gdzie na stadionie będzie kilka tysięcy widzów i można by było się pokazać pojedzie 5 aut? moim zdaniem coś tu jest nie tak, połowa osób nawet nie wypowiedziała się w tym temacie co pokazuje jak bardzo co niektórym zależy na naszym klubie