Spoty Śląsk - Zagłębie.
miło było fajnie ludzie lecz widze ze szkoda ze nie wpadlem wczesniej nie znam jescze tak nikogo nie zabardzo z kazdym idzie pogadac mam nadzieje ze moze nastepnym razem zyskam troche wiecej akceptacji fajne bawarki macie przynajmniej te co widzielm.
Zas panowie od vw ktorzy obok nas stali najpierw sie troszke z nas smiali chyba lecz gdy potem jak wszycy wypadli z parkingu bokiem to chyba juz sie przestali smiac moze wczesniej mysleli ze to wszystko 1.6 motory i 1.8 heheheh nie wiem tez czy kolegow nawet nie zainieresowal mój samochod pozdro
Zas panowie od vw ktorzy obok nas stali najpierw sie troszke z nas smiali chyba lecz gdy potem jak wszycy wypadli z parkingu bokiem to chyba juz sie przestali smiac moze wczesniej mysleli ze to wszystko 1.6 motory i 1.8 heheheh nie wiem tez czy kolegow nawet nie zainieresowal mój samochod pozdro
Bedzie dobrze, poczatki zawsze sa trudneLong pisze:miło było fajnie ludzie lecz widze ze szkoda ze nie wpadlem wczesniej nie znam jescze tak nikogo nie zabardzo z kazdym idzie pogadac mam nadzieje ze moze nastepnym razem zyskam troche wiecej akceptacji fajne bawarki macie przynajmniej te co widzielm.
c.d. fotek
[img]http://im[URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=51246815.jpg]
g24.imageshack.us/img24/938/77907542.jpg[/IMG][/URL]
Mateusz sam chciałeś ja maszynę rozgrzałam a ciebie nie było no i co A rozumiem bałeś się bo byłam z MalaMi ok spoko trzeba było odrazu tak mówic . Zdjęcia super nawet moje Teramisu sie załapało a Swobi no ładnie siedział tak cichutko a między czasie opychał sięMateusz pisze:winny sie tlumaczydorka pisze:NO wiesz Mateusz dwa powody były zamkniety pas startowy i nie dostarczyłes mi znaczka A nie ,że ja nie chciałam