Spoty Śląsk - Zagłębie.
dajcie spokuj z tym Muchowcem, jest masa innych fajnych miejsc
np. proponuje tam za makiem (Kresowa) gdzie zawsze przed wyjazdami sie umawiamy, albo ta prosta ulica za salonem merca - duzo osob ma blizej
albo np. tzw Kompostownia na łączeniu Sosnowca(Milowic) z Kce, ale tam czesto o tej porze spotykaja sie motocyklisci
17.30-18 mi pasuje, pocykamy co i zbijam jak zawsze
np. proponuje tam za makiem (Kresowa) gdzie zawsze przed wyjazdami sie umawiamy, albo ta prosta ulica za salonem merca - duzo osob ma blizej
albo np. tzw Kompostownia na łączeniu Sosnowca(Milowic) z Kce, ale tam czesto o tej porze spotykaja sie motocyklisci
Ale z Wami ciężko
A może w takim razie sobota???
Wypowiadać się, tylko nie róbcie listy
Bartig, nie wiadomo kto z Sosnowca wpadnie, bedziesz Ty, znikniesz za godzine i co???
A może uda mi się namówić kogoś jeszcze z bmw-śląsk, większość z Tychów, więc Muchowiec to "w połowie drogi dla każdego".
Czasami trzeba ruszyć się gdzieś dalej, żeby nie jeździć na ssaniu czaly czas
A może w takim razie sobota???
Wypowiadać się, tylko nie róbcie listy
BARTIG pisze:dajcie spokuj z tym Muchowcem, jest masa innych fajnych miejsc
Bartig, nie wiadomo kto z Sosnowca wpadnie, bedziesz Ty, znikniesz za godzine i co???
A może uda mi się namówić kogoś jeszcze z bmw-śląsk, większość z Tychów, więc Muchowiec to "w połowie drogi dla każdego".
Czasami trzeba ruszyć się gdzieś dalej, żeby nie jeździć na ssaniu czaly czas
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)