luQ jak pojedziecie z katowic obojętnie czy A1 czy wiślanką przez orzesze to i tak dojedziecie do tego miejsca .to jest pierwsza stacja benzynowa BP w rybniku do jakiej dojedziecie na pierwszym rondzie w rybniku nie da się nie trafić od zjazdu z A1 cały czas prosto
ok, nawigacja znalazła mi 3 stacje BP w Rybniku (2 przy rondzie) ale z tego co piszesz to chyba będzie to ta najbardziej w stronę A1 czyli przy rondzie na którym krzyżuje się droga 925 (Mikołowska) i 935 (Sybiraków). Dobrze myślę?
LuQ pisze:ok, nawigacja znalazła mi 3 stacje BP w Rybniku (2 przy rondzie) ale z tego co piszesz to chyba będzie to ta najbardziej w stronę A1 czyli przy rondzie na którym krzyżuje się droga 925 (Mikołowska) i 935 (Sybiraków). Dobrze myślę?
Panowie i panie a jak z tym wodziem? Może jeśli jedni jadą z Rybnika, drudzy z jastrzębia a jeszcze pewnie ludzie z wodzia to może zbiórka jakaś główna w wodzisławiu?
Potrzebuje 2 kumatych ludzi, najlepiej takich ktorzy organizowali zlot bts co by mi auta ustawiali Wasze... Musze ogarnac auta do driftu i tor wiec ciezko samemu wszystko... Ktoś chetny do pomocy ?