Spot zimowy - 17 luty, Żory(Minimal) godzina 15.00
- mario.ch79
- Zaawansowany forumowicz
17ego, a Rybnik ma 14:20 wyjazd spod AGATY - meblowy obok makro:) zbiorka powiedzmy 14:10 ostatni raz tak pisze, paranoja
LUDZIE CZYTAJCIE TO CO JEST WCZESNIEJ NAPISANE!!
co teraz jest wogole na miejscu bylego minimala JYSK albo Komfort??
aha i jeszcze prosba jak ktos ma urzadzonko do kasowania inspekcji, wymiany oleju i tego zegareczka (nie wiem od czego jest) to jak by wziol to bede bardzo wdzieczny
aha i jeszcze prosba jak ktos ma urzadzonko do kasowania inspekcji, wymiany oleju i tego zegareczka (nie wiem od czego jest) to jak by wziol to bede bardzo wdzieczny
Kolebka ty tez chyba sporo postow omijasz bo Krzys juz wczesniej napisal ze teraz to Euro Rtv Agdkolebka pisze:ostatni raz tak pisze, paranoja
Krzys pisze:.............jadac w lewo do gory po lewej stronie bedzie stary MINIMAL(teraz EURO RTV AGD).
Len jestes i tyle, jak uwazasz ze ludzie tu smieszne rzeczy wypisuja to wogole tu nie zagladaj.dave pisze:No co ty pogielo cie to ja mam 4 strony smiesznych postow przeczytac zeby dowiedziec sie kiedy jest spot -smieszne.Teraz ok bo wpisano date w temacie ale wczesniej tego nie bylo.kolebka pisze: LUDZIE CZYTAJCIE TO CO JEST WCZESNIEJ NAPISANE!!
Gadalismy na temat wysylania wiadomosci o zlotach na PW, ale narazie tego nie bedzie, wiec musisz sie wysilic i poczytac troszke, jak ci sie nie chce to zawsze mozesz poszukac jakis cyferek na postach.