2 rocznica klubu :) 18 Pa¼dzniernik

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Pablo

Post autor: Pablo »

pytanie za 100pkt jesli wplace zaliczke i potem nie pojade to bedzie jakis problem?? sprawa wyglada tak ze w miare na biezaco pracuje w austrii i teraz akurat jestem w polsce ale potem nieiwem jak to wypali czy bede czy nie wiec sama zaliczka ktora by przepadła to nie jest problem ale poprostu niechciałbym wam robic w raqzie czego problemow
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

kisol jak masz urodzinki to lepiej ... bedzie lepsza impreza :)

Pablodevil bedzie jeden taki problem ze stracisz zaliczke, wiadomo jak juz sie wplaci to tak jakbys sie zadeklarowal ze jedziesz i tylko/albo az tyle ;)

ale niewiem jak z tym wyjazdem bedzie bo w dalszym ciagu jest malo osob chetnych a ja zarezerwowalem WSZYSTKIE MOZLIWE MIEJSCA do konca lipca jesli ilosc osob chetnych niewzrosnie i niebedzie zaliczek dzwonie i odwoluje rezerwacje (bo tak sie umowilem z właścicielem tego pensjonatu)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

Post autor: Ficek »

wpisujcie sie ludzie :mrgreen: z tego co widac małe jest zainteresowanie 2 rocznicą klubu a puzniej ebdzie gadka typu " czemu ja niejechałem ale załuje"
Pablo

Post autor: Pablo »

1) Ficek z Iza -------> pokoj 2osobowy
2) Przygoda z Martą -------> pokoj 2osobowy
3) Krzyś z Olka -------> pokoj 2osobowy
4) Swobi
5) Kuki
6) Franz3xxi + Ania (na 60% bo jeszcze nie wiem czy nie pojdziemy na wesele właśnie w tym terminie... )
7) zawias
8 ) miras (dwie lub trzy osoby)
9) PabloDevil (jak narazie sam w razie czego dam znac tyle ze zemna sytuacja wiecie jaka postaram sie jak najszybciej zaliczke wplacic)
Dyzio

Post autor: Dyzio »

Ja też chętnie pojadę, oczywiście z dziewczyną :twisted:
zawias

Post autor: zawias »

a mnie skreślcie z listy .
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

jeszcze raz takie pytanie czy to jest w wisle czy gdzie??
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Kuki dokładnie jest to Wisła - Malinka ... okolo 900 metrow za skocznia
tylko nie wiem jak bedzie z tym wyjazdem bo malo ludzi ... temat ucichl i do tego nic niewiem o tym ze ktokolwiek dal juz zaliczke na konto klubu lub do Ficka
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

Post autor: Ficek »

do sierpnia coraz blizej zliczki jeszcze nikt niewpłacił. Osoby wpisane mogł by juz powoli wpłacac te zaliczki zeby niebyło puzniej wszystkiego na ostatnią chwile no i wpisujcie sie na liste !!
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

oczywiscie jesli ktos wplaci zaliczke a okarze sie ze malo osob jest na wyjazd to pieniazki beda natychmiast zwrocone
Obrazek

Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja z Olą nie pojdziemy niestety. Mamy zarezerwowane wczasy za granica od 5-11 wrzesnia
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
przemek

Post autor: przemek »

może jakiś inny termin skoro nikomu nie pasuje?
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

w zwiazku z lichym zainteresowaniem impreza, jutro tj. poniedzialek 28 lipiec 2008 r. odwoluje rezerwacje i na tym koniec, wiec jesli wogole ktokolwiek wplacil zaliczke prosze mu zwrocic pieniazki

[ Dodano: Pią Sie 01, 2008 3:53 pm ]
a wiec tak jak napisalem powyzej tak uczynilem

rezerwacja zostala odwolana

ale widze ze nikogo to i tak nieinteresuje
Obrazek

Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Widze że temat ucichł...

Teraz już po ptakach z jakąkolwiek rezerwacją noclegów...

Tak więc może spotkamy się w Silesi znowu na kręglach i tam zrobimy urodzinki :?: :?: Tak jak ostatnio tort i tam się spotkamy. No chyba że jest jakieś inne miejsce gdzie można zagrać w kręgle i przy tym się napić. Przydało by się też miejsce na więcej osób żeby się w grupie zmieścić... :) :bmw:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

np Tango :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
ODPOWIEDZ