2 rocznica klubu :) 18 Pa¼dzniernik
pytanie za 100pkt jesli wplace zaliczke i potem nie pojade to bedzie jakis problem?? sprawa wyglada tak ze w miare na biezaco pracuje w austrii i teraz akurat jestem w polsce ale potem nieiwem jak to wypali czy bede czy nie wiec sama zaliczka ktora by przepadła to nie jest problem ale poprostu niechciałbym wam robic w raqzie czego problemow
kisol jak masz urodzinki to lepiej ... bedzie lepsza impreza
Pablodevil bedzie jeden taki problem ze stracisz zaliczke, wiadomo jak juz sie wplaci to tak jakbys sie zadeklarowal ze jedziesz i tylko/albo az tyle
ale niewiem jak z tym wyjazdem bedzie bo w dalszym ciagu jest malo osob chetnych a ja zarezerwowalem WSZYSTKIE MOZLIWE MIEJSCA do konca lipca jesli ilosc osob chetnych niewzrosnie i niebedzie zaliczek dzwonie i odwoluje rezerwacje (bo tak sie umowilem z właścicielem tego pensjonatu)
Pablodevil bedzie jeden taki problem ze stracisz zaliczke, wiadomo jak juz sie wplaci to tak jakbys sie zadeklarowal ze jedziesz i tylko/albo az tyle
ale niewiem jak z tym wyjazdem bedzie bo w dalszym ciagu jest malo osob chetnych a ja zarezerwowalem WSZYSTKIE MOZLIWE MIEJSCA do konca lipca jesli ilosc osob chetnych niewzrosnie i niebedzie zaliczek dzwonie i odwoluje rezerwacje (bo tak sie umowilem z właścicielem tego pensjonatu)
1) Ficek z Iza -------> pokoj 2osobowy
2) Przygoda z Martą -------> pokoj 2osobowy
3) Krzyś z Olka -------> pokoj 2osobowy
4) Swobi
5) Kuki
6) Franz3xxi + Ania (na 60% bo jeszcze nie wiem czy nie pojdziemy na wesele właśnie w tym terminie... )
7) zawias
8 ) miras (dwie lub trzy osoby)
9) PabloDevil (jak narazie sam w razie czego dam znac tyle ze zemna sytuacja wiecie jaka postaram sie jak najszybciej zaliczke wplacic)
2) Przygoda z Martą -------> pokoj 2osobowy
3) Krzyś z Olka -------> pokoj 2osobowy
4) Swobi
5) Kuki
6) Franz3xxi + Ania (na 60% bo jeszcze nie wiem czy nie pojdziemy na wesele właśnie w tym terminie... )
7) zawias
8 ) miras (dwie lub trzy osoby)
9) PabloDevil (jak narazie sam w razie czego dam znac tyle ze zemna sytuacja wiecie jaka postaram sie jak najszybciej zaliczke wplacic)
w zwiazku z lichym zainteresowaniem impreza, jutro tj. poniedzialek 28 lipiec 2008 r. odwoluje rezerwacje i na tym koniec, wiec jesli wogole ktokolwiek wplacil zaliczke prosze mu zwrocic pieniazki
[ Dodano: Pią Sie 01, 2008 3:53 pm ]
a wiec tak jak napisalem powyzej tak uczynilem
rezerwacja zostala odwolana
ale widze ze nikogo to i tak nieinteresuje
[ Dodano: Pią Sie 01, 2008 3:53 pm ]
a wiec tak jak napisalem powyzej tak uczynilem
rezerwacja zostala odwolana
ale widze ze nikogo to i tak nieinteresuje
Widze że temat ucichł...
Teraz już po ptakach z jakąkolwiek rezerwacją noclegów...
Tak więc może spotkamy się w Silesi znowu na kręglach i tam zrobimy urodzinki : : Tak jak ostatnio tort i tam się spotkamy. No chyba że jest jakieś inne miejsce gdzie można zagrać w kręgle i przy tym się napić. Przydało by się też miejsce na więcej osób żeby się w grupie zmieścić...
Teraz już po ptakach z jakąkolwiek rezerwacją noclegów...
Tak więc może spotkamy się w Silesi znowu na kręglach i tam zrobimy urodzinki : : Tak jak ostatnio tort i tam się spotkamy. No chyba że jest jakieś inne miejsce gdzie można zagrać w kręgle i przy tym się napić. Przydało by się też miejsce na więcej osób żeby się w grupie zmieścić...