Wypad na weekend

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Paffcio

Post autor: Paffcio »

Mam nadzieje ze znajdzie się pokoj jednoosobówka :P
nie ma bo ja juz zajalem z sunia :PP
zawias

Post autor: zawias »

dzieki ze mnie ktos z listy wyje.. :mrgreen:
Paffcio

to sie dopisz :DD
BARTIG

Post autor: BARTIG »

slcuhajcie ja dam jeszcze znac dokaldnie za tydzien bo moja panna ma szkole wtedy- tylko wyklady, ale za to jakies nowe, wiec niedlugo bede widzial czy je opusci czy nie :wink:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Ostatnia lista :

1. Prezes + dziewczyna +dziecko do 3 lat = 3 osoby
2. Paffcio + (4 dziewczyny ) moja sunia
3. Mateusz + Magda
4. Swobi + Młoda
5. BARTIG + narzeczona
6. Przygoda + narzeczona (tylko tak jak pisalem moja narzeczona co drugi weekend robi wiec zobaczymy jaki bedzie wybrany termin)
7. dorka (31 marca potwierdzę na 100%)
8. zawias + towarzyszka

jesli dobrze licze 15 osób + pies :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
dorka

Post autor: dorka »

Paffcio pisze:
Mam nadzieje ze znajdzie się pokoj jednoosobówka :P
nie ma bo ja juz zajalem z sunia :PP
no to mam dwie mozliwości albo nie jechać albo w beci spać :P
Paffcio

albo ze mna :PPP
dorka

nie da rady bo Ty sie rozpychasz i zabierasz poduszke nie wspomne o pierzynce :P
Paffcio

nieeee, gdzie w kwietniu pierzynka :mrgreen: po nagu :PP
dorka

zostaje poduszeczka i rozpychanie :P
Paffcio

no to fajnie :DDDD
dorka

ciekawa interpretacja Paffcio :razz: :razz: :razz: Paffcio może podaj numer konta to każdy prześle kasiurkę :wink: I to będzie gwarancja . Z tego co wiem jeśli wpłaci się zaliczkowo to tyle osób będzie liczone a jeśli ktoś zrezygnuje to będziemy musieli dopłacić za tę osobę. Przerabiałam to juz na wypadach psich, niestety są ludzie nie kompetentni. Nie mówię ,że tu tacy się znajdą . Jednak zawsze jest to ,ale wszystko może się zdarzyć
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

dorka narazie jest zrobiona wstepna rezerwacja ... kilka osob musi dostac grafik na kwiecien zeby sie w 100% zadeklarowac ... Paffcio pisal ze jest umowiony z wlascicielami ze na poczatku kwietnia potwierdzi rezerwacje i przeleje zaliczke i umawiamy sie w sposob nastepujacy

do 2 kwietnia wszystkie osoby chetne beda juz wiedzialy jak grafiki na kwiecien wygladaja i wtedy do 2 kwietnia kazdy chetny wplaca 30 zł zaliczki od osoby (zaliczki w przypadku rezygnacji niezwracamy bo odrazu bedzie przelana na konto wlascicieli kwatery)

zaliczki beda przyjmowane do 2 kwietnia ... po tej dacie chetni zalatwiaja sobie kwatere na wlasna reke ... chyba jasno i czytelnie i kazdy wie na czym stoi w takiej sytuacji
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
dorka

Przygoda przeczytałam dokładnie i to ze zrozumieniem :mrgreen: mi pasi jak najbardziej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prezes

Post autor: Prezes »

Może zrobimy listę co trzeba kupić i podzielimy się zakupami ?

1. świnia na ruszt
2.pieczywo ,musztarda ,ketchup ,napoje , soki (jeśli pieczą ki do świni to boczek ,ziemniaki,smalec,pieprz sól ziele angielskie ,liść laurowy ,cebula )
3.książki :mrgreen:
4.

nie wiem co jeszcze ?
ODPOWIEDZ