slcuhajcie ja dam jeszcze znac dokaldnie za tydzien bo moja panna ma szkole wtedy- tylko wyklady, ale za to jakies nowe, wiec niedlugo bede widzial czy je opusci czy nie
1. Prezes + dziewczyna +dziecko do 3 lat = 3 osoby
2. Paffcio + (4 dziewczyny ) moja sunia
3. Mateusz + Magda
4. Swobi + Młoda
5. BARTIG + narzeczona
6. Przygoda + narzeczona (tylko tak jak pisalem moja narzeczona co drugi weekend robi wiec zobaczymy jaki bedzie wybrany termin)
7. dorka (31 marca potwierdzę na 100%)
8. zawias + towarzyszka
jesli dobrze licze 15 osób + pies
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
ciekawa interpretacja Paffcio Paffcio może podaj numer konta to każdy prześle kasiurkę I to będzie gwarancja . Z tego co wiem jeśli wpłaci się zaliczkowo to tyle osób będzie liczone a jeśli ktoś zrezygnuje to będziemy musieli dopłacić za tę osobę. Przerabiałam to juz na wypadach psich, niestety są ludzie nie kompetentni. Nie mówię ,że tu tacy się znajdą . Jednak zawsze jest to ,ale wszystko może się zdarzyć
dorka narazie jest zrobiona wstepna rezerwacja ... kilka osob musi dostac grafik na kwiecien zeby sie w 100% zadeklarowac ... Paffcio pisal ze jest umowiony z wlascicielami ze na poczatku kwietnia potwierdzi rezerwacje i przeleje zaliczke i umawiamy sie w sposob nastepujacy
do 2 kwietnia wszystkie osoby chetne beda juz wiedzialy jak grafiki na kwiecien wygladaja i wtedy do 2 kwietnia kazdy chetny wplaca 30 zł zaliczki od osoby (zaliczki w przypadku rezygnacji niezwracamy bo odrazu bedzie przelana na konto wlascicieli kwatery)
zaliczki beda przyjmowane do 2 kwietnia ... po tej dacie chetni zalatwiaja sobie kwatere na wlasna reke ... chyba jasno i czytelnie i kazdy wie na czym stoi w takiej sytuacji
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i