SPOTKANIE "OPŁATKOWE" BTS
Wezmę kawę, herbatę, mleko, cukier, litr, może półtorej wódki.Tomek pisze:Niech mi ktoś powie odnośnie tej kawy i herbaty.. Jak to będzie wyglądało? Bo jak narazie to żadnych konkretów
Miras wspominał o agregacie lub podłączeniu do prądu - temat gorących napojów rozwiązany.
Ma też zorganizować kubki
Kawy i herbaty można będzie zrobić po jakieś 50-100 porcji (za free, żeby nikt nie wstydził się poprosić!!!)
Nie powinno braknąć!
W/w alkohol w niewielkiej ilości będzie również ogólnodostępny (również za free) sok lub inny "rozcieńczalnik" we własnym zakresie.
Jest to konkret???
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takiej odpowiedzi oczekiwałem DZIęKI MARCIN!!_Marcin_ pisze:Wezmę kawę, herbatę, mleko, cukier, litr, może półtorej wódki.Tomek pisze:Niech mi ktoś powie odnośnie tej kawy i herbaty.. Jak to będzie wyglądało? Bo jak narazie to żadnych konkretów
Miras wspominał o agregacie lub podłączeniu do prądu - temat gorących napojów rozwiązany.
Ma też zorganizować kubki
Kawy i herbaty można będzie zrobić po jakieś 50-100 porcji (za free, żeby nikt nie wstydził się poprosić!!!)
Nie powinno braknąć!
W/w alkohol w niewielkiej ilości będzie również ogólnodostępny (również za free) sok lub inny "rozcieńczalnik" we własnym zakresie.
Jest to konkret???