szkoda ze mnie nie bylo ale nastepnym razem sie zjedziemy a co mialem mowic moze zrobimy spota na tychach kolo piramidy pewnie zastanowicie sie dlaczego bo dzisiaj tam bylem i staly VW i cos sie smiali wiec moze zjedziemy sie aby im pokazac ze nas tez nie jest malo i ze tez mamy troche po maska heheheh bo sie troszke zdziwili jak wypadlem z parkingu bokiem
Long pisze:szkoda ze mnie nie bylo ale nastepnym razem sie zjedziemy a co mialem mowic moze zrobimy spota na tychach kolo piramidy pewnie zastanowicie sie dlaczego bo dzisiaj tam bylem i staly VW i cos sie smiali wiec moze zjedziemy sie aby im pokazac ze nas tez nie jest malo i ze tez mamy troche po maska heheheh bo sie troszke zdziwili jak wypadlem z parkingu bokiem
Ostatnio chyba też z Muchowca wyjeżdżałeś bokiem???
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Long pisze:miło było fajnie ludzie lecz widze ze szkoda ze nie wpadlem wczesniej nie znam jescze tak nikogo nie zabardzo z kazdym idzie pogadac mam nadzieje ze moze nastepnym razem zyskam troche wiecej akceptacji fajne bawarki macie przynajmniej te co widzielm.
Zas panowie od vw ktorzy obok nas stali najpierw sie troszke z nas smiali chyba lecz gdy potem jak wszycy wypadli z parkingu bokiem to chyba juz sie przestali smiac moze wczesniej mysleli ze to wszystko 1.6 motory i 1.8 heheheh nie wiem tez czy kolegow nawet nie zainieresowal mój samochod pozdro
Ja też nie, ale czytam to drugi raz
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)