Spoty Śląsk - Zagłębie.
bartig jakie 1.6 vr6 chyba 2.8 vr6 jedynie tych trz sie bac ale ja mysle ze np pafcio by rozjebal tam wiekszosc tych VW na 1/4 hehhe jescze grozne to sa te g60 i polo g40 a tak to nie ma sie czego bac.
a ostatnio na muchowcu to chodzi wam o ten spot na 3 stawach to tam tez lecialem bokiem a paffcio tego nie widzial bo jechal pierwszy a ja praktycznie ostatni
a ostatnio na muchowcu to chodzi wam o ten spot na 3 stawach to tam tez lecialem bokiem a paffcio tego nie widzial bo jechal pierwszy a ja praktycznie ostatni
Spot do kina
siema.
a czy moze sie to spotkanie odbyć w tygodniu czy raczej wiekszość preferuje weekend???
a czy moze sie to spotkanie odbyć w tygodniu czy raczej wiekszość preferuje weekend???
Re: Spot do kina
Różnie to bywa Dawać propozycję i jakoś się dopasuje...scoti pisze:siema.
Zawsze coś komuś nie będzie odpowiadać ;(
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
spot do kina
siema.
to moze w czwartek w silesi jest seans o 17.15 lub 19.45, co wy na to?
to moze w czwartek w silesi jest seans o 17.15 lub 19.45, co wy na to?
wiesz scoti ja mysle ze moze cos dalo by sie zrobic z tym seansem w czwartek ale o 17.45 a ja bym proponowal np nove kino tychy a nie silesia bo chcialbym raz miec blizej hehehe. Wracajac do VW to wiecie ja narazie wciaglem tylko 2.0 gti a 2.8 nie probowalem jescze a paffcio poprostu by im delikanie pokazal gdzie raki zimuja heheheh
Re: spot do kina
jak dla mnie pasuje, tylko gdzie dokladnie pod silesia?scoti pisze:siema.
to jak silesia katowice 17.15?!
ps. jutro moze byc tam tloczno ludzie beda robic zakupy