Wypad na tor do Wyrazowa k. Częstochowy
-
- Małopiszący
Wypad na tor do Wyrazowa k. Częstochowy
UWAGA ! Organizuje wypad na tor do Wyrazowa k. Częstochowy. Dla tych co nie wiedzą jest to tor, który służy do treningu jazdy bokiem aczkolwiek normalnie też da się jeździć
Idealny sposób na pokazanie swoich umiejętności gdyż tor jest dość krótki (860 m) więc moc nie ma znaczenia a zdolność pokonywania zakrętów.
Każda marka samochodowa mile widziana
Koszt wynajęcia toru 600 zł za dzień więc im więcej samochodów tym taniej Ewentualnie można wynająć godzinę jazdy koszt 50 zł od auta. Każdy zainteresowany takim wypadem niech się zgłasza do mnie na PW lub tutaj. Termin i czas na jaki rezerwujemy tor dogramy jak już będzie ustalona liczba uczestników.
Ostatnia taka okazja w tym roku do zutylizowania starych opon !
Idealny sposób na pokazanie swoich umiejętności gdyż tor jest dość krótki (860 m) więc moc nie ma znaczenia a zdolność pokonywania zakrętów.
Każda marka samochodowa mile widziana
Koszt wynajęcia toru 600 zł za dzień więc im więcej samochodów tym taniej Ewentualnie można wynająć godzinę jazdy koszt 50 zł od auta. Każdy zainteresowany takim wypadem niech się zgłasza do mnie na PW lub tutaj. Termin i czas na jaki rezerwujemy tor dogramy jak już będzie ustalona liczba uczestników.
Ostatnia taka okazja w tym roku do zutylizowania starych opon !
Panowie, z tego co wyczytałem to ma to być typowy track day a nie trening driftu
Komplet opon na pewno wystarczy i jeszcze na nim do domu wrócicie.
No chyba że nawierzchnia się tam zmieniła i bardziej zjada opony.
Dla mnie pomysł zajebisty, bo zawsze chciałem potrenować szybką jazdę na torze a do Poznania i Radomia jednak za daleko by pojeździć ;/
Jednak tak jak poprzednicy, kiepska już pora na to ;/
Komplet opon na pewno wystarczy i jeszcze na nim do domu wrócicie.
No chyba że nawierzchnia się tam zmieniła i bardziej zjada opony.
Dla mnie pomysł zajebisty, bo zawsze chciałem potrenować szybką jazdę na torze a do Poznania i Radomia jednak za daleko by pojeździć ;/
Jednak tak jak poprzednicy, kiepska już pora na to ;/
-
- Małopiszący
panowie to ma być wypad na jeden dzień kto chce potrenowac drift to bedzie driftował, kto szybka jazde to tez znajdzie na to czas.
termin chciałem ustalic tak na koncówke listopada, narazie czekam czy byli by chętni na takie coś jeśli nie znajde 10 samochodów to sam pojade i pośmigam kilka godzin po torze
ogólne założenie fun fun fun
może pora nie jest zbyt odpowiednia ale wydaje mi się że to jest jeszcze ostatni dzwonek na takie wypady więc naprawdę zachęcam
termin chciałem ustalic tak na koncówke listopada, narazie czekam czy byli by chętni na takie coś jeśli nie znajde 10 samochodów to sam pojade i pośmigam kilka godzin po torze
ogólne założenie fun fun fun
może pora nie jest zbyt odpowiednia ale wydaje mi się że to jest jeszcze ostatni dzwonek na takie wypady więc naprawdę zachęcam