3 osoby sa potrzebne na 6 wrzesnia w sobote zeby sie pokazaly swoimi autkami pod Norauto. bedzie to w formie takiej malej wystawy w zamian za sponsorowanie nas w czasie zlotu. Chialem byc tam obecny ale niestety od 4 wrzesnia mam urlop i nie bedzie mnie w PL. Chcialbym zeby tam byl adam albo przemek swoim cabrio. Rapanu tez by sie przydal bo ma grajace audio. Jesli ktos jest chetny to prosze sie wpisac i cos tam ustalimy razem.
Dla wszystkich chetnych obok norauto odbedzie sie mini spot, takze zapraszamy, a pod wieczor o 20:00 ognisko u Kolebki w Rybniku równiez zapraszamy kolebka
Ostatnio zmieniony 2008-08-29, 20:59 przez Krzys, łącznie zmieniany 2 razy.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
niestety chlopaki tam jest maly parking i prosili o 3 lub max 4 auta. Ale mozna zrobic mini spota na nastepnym parkingu ktory jest 20metrow dalej bo to jest cala siec sklepow i sa rozne parkingi. Ale na parkingu przy Norauto musza stac wlasnie te 3-4 samochody bo szef norauto zapowiedzial ze beda jakies tam konkursy dla klientow Norauto. Konkursy beda zwiazane jakos z naszymi autami ktore beda tam staly. Narazie wiecej szczegolow nie znam. Tylko prosze zeby na tym aprkingu tam nie stawac w 10 samochodow
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
ja mam innego pomysla !! moze wyslemy tam 3 auta z okolic gliwic bo jakby nie bylo w ten dzien jest rajd wisly, wyscigi w kamieni i ognisko u kolebki wiec nie wiem czy komus z nas tu z okolicy bedzie sie chcialo tam stac....