A wiec ja proponuje taki fajny wypoczynkowy spocik w Wisle. Mozna sobie jechac nasza mini autostrada i po drodze nawet jakis filmik nagrac. Najlepiej bylo by wyjechac w sobote rano i wrocic wieczorem. O ile dobrze pamietam basen kosztuje 35 albo 40zl za 1,5h a kazde anstepne pol godziny kosztuje 5zl wiec fajnie jest zostac np na 2-3godziny. Moza tam fajnie poszalec albo nawet poscigac sie an 4-ro torowej slizgawce Mozna by ustalic termin np 22 listopada. Idealnie zeby sie wygrzac w listopadowy zimny wieczor.
a ja myśle że dobrze by było nawet jakiś nocleg gdzieś załatwić, wieczorem wbić się na rynek, wypić jakieś piwko , zjeść pizze, przespać sie i następnego dnia po południu lub rano jechać do domu
chętnie bym sie przyłączył, tylko jest jedno ale, akurat w tą sobote mam szkołe, i tydzień wcześniej też, jak by nie było za wiele sprzeciwów to może przełożyć na29 listopada, bo we wcześniejszych terminach dla mnie lipa.
bedzie trzeba to w takim razie rozwarzyć, bo akurat w tym okresie dziwnie mi ułożyli plan, wcześniejszy weekend mam cały, 22go zajęcia - niedziela free a 30tego w niedziele znowu zajęcia - porypało ich.
przemyśle dokładnie sprawe i dam znać co i jak z moją obecnościa, napiszcie tylko do kiedy trzeba sie określić
pozdro
ja na chwile obecna mam do 17 listopada L4 ale moze sie przedluzy
wiec jesli z noga bedzie w miare OK to moze bym sie zdecydowal zobacze co mi lekarz powie i jak dlugo bede smigal o kulach, bo niechcial bym wyrznac orła na basenie i wracac spowrotem do szpitala
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i