Zapraszam was co niedziele na zlot pod M1 w Zabrzu. Zjezdzaja sie tam samochody kazdej marki jednak mojim zdaniem najliczniejsza grupa to BMW. Glownymi atrakcjami jest palenie gumy oraz krecenie baczkow... oczywiscie wszystko do czasu gdy nie przyjedzie policja... w takim wypadku wiekszosc osob zwija sie i jedzie do Gliwic na tzw. Strefe gdzie odbywaja sie nielegalne wyscigi na danym dystansie po czym spowrotem wracaja pod M1 (gdy policja juz odjedzie)... na zlot samochody zaczynaja zjezdzac ok godziny 19:00 - 19:30... ( na zlocie srednio jest ok 100 samochodow) Francik byl ostatnio ale przyjechal gdy wiekszosc juz pojechala na Strefe...
jest to swietna okazja zeby pokazac swoj wozek... mam nadzieje ze przemyslicie chociaz to??
Ostatnio zmieniony 2007-09-26, 17:27 przez Cris, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybacz Cris ale jak mam jechac do Zabrza obejrzec Kadetta co ma wyciagniete blotniki po 50cm na strone to podziekuje haha... i jak mnie maja paly zgarnac haha
z jednej strony powinnismy pojechac tam z grzecznosci z drugiej to troche glupie.... ogladac kadety poobwieszane spojlerami nie no oczywiscie kazdy robi tak auto jak mu sie podoba ale nie ktorzy juz poprostu przeginaja no jesli chcemy zeby na naszych spotkach bylo duzo aut powinnismy chociaz tam jeden raz pojechac i pokazac jak robi sie auta:D:D:D:D BTS