Wiec bylismy z Pablem, Kubokiem i Przymem zapytac o lokal w Number 01 na andrzejki i jedyna wolna data to 27 (piatek). Koszta poda Pablo. Najwazniejsze to musicie sie okreslic czy pasuje Wam data ??
W sobote ten lokal jak i zreszta wszystkie inne robia imprezy bo sa andrzejki wiec nie wiem czy znajdziemy jakis lokal na sobote
Co do kosztow w Number 01 wyglada to tak:
Sale mamy za friko ale przy osobach 30-40 musimy zamowic za 40zł od osoby
jezeli chodzi o jedzienie to na taka ilosc osob zimna płyta do tego barszcz z krokietem ok. 16.50zł na zasadzie szwedzkeigto stołu do tego musielibysmy zamowic jakies chipsy paluszki napoje jezeli zamowimy za odpowiednia kwote to mozemy wnosic swoje co chcemy i ile chcemy ale to jestr do przeskoczenia zebysmy ogolnie mogli wnosic.
Warunek jest taki ze bedzie minimum 30 osob bo w przeciwnym razie nei oplaca im sie robic takiej imprezy wiec jak wyu sie na to zapatrujecie.
Lokal jest wstepnie zarezerwowany ale musimy dac znac w tym tygodniu
a do tego w piatek niektorzy moga pracowacnp. na popoludnie lub na noc .. wiec sporo osob moze odpasc z tego wzgledu ... ja bede mogl sie okreslic dopiero na niecaly tydzien przed impreza ... ze wzgledu na moja prace
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
A więc tak: byłem w Starej Maszynie w Pszowie i jest możliwość zarezerwowania lokalu na sobotę,jeśli będzie powyżej 30 osób to lokal jest zamknięty i tylko do naszej dyspozycji.... Musiałbym max jutro mieć pewność czy rezerwowac bo trza wpłacić zaliczke.