Opłatek BTS'u 2010
Opłatek BTS'u 2010
Jako że święta zbliżają sie nieubłaganie myślę że można by było zorganizować jakieś spotkanie opłatkowe, oczywiście beż żadnych kwasów jak w roku poprzednim, myslę ze wszyscy wiedzą o co chodzi.
Moja propozycja to 18 lub 19 grzudzień, z racji tego ze wigilja w tym roku wyjątkowo lipnie wypada bo w piątek co do miejsca to właśnie sie rozglądam po okolicy jak znajdę coś ciekawego to napisze.
znalazłem takie coś:
http://katowice.olx.pl/organizacja-impr ... d-67379010
oczywiście można wybrać inne dowolne miejsce do zorganizawania takiej imprezy, ale z tego co pisza to mają miejscowke, mogłoby być ciekawie.
Czekam na rozpoczęcie dyskusji
Moja propozycja to 18 lub 19 grzudzień, z racji tego ze wigilja w tym roku wyjątkowo lipnie wypada bo w piątek co do miejsca to właśnie sie rozglądam po okolicy jak znajdę coś ciekawego to napisze.
znalazłem takie coś:
http://katowice.olx.pl/organizacja-impr ... d-67379010
oczywiście można wybrać inne dowolne miejsce do zorganizawania takiej imprezy, ale z tego co pisza to mają miejscowke, mogłoby być ciekawie.
Czekam na rozpoczęcie dyskusji
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Jestem zdania, że ta impreza koniecznie powinna się odbyć w zimowej oprawie, czyli nie siedzieć na tyłku w lokalu i zajadać za co zapłacimy, tylko teren surowy, zimno, mróź i co tylko sobie można wymarzyć, rok temu tak było i była gruuba impreza i nie ważne, że było - 14 stopni C.
Chodzi tylko o spokojne miejsce, żeby rozpalić grila/ognisko i kawał placu żeby kulig zrobić..
To moje zdanie oczywiście.
Chodzi tylko o spokojne miejsce, żeby rozpalić grila/ognisko i kawał placu żeby kulig zrobić..
To moje zdanie oczywiście.
kapitalny pomysł co do krzesełek to zawsze można zabrać turystyczne a grila kazdy zmiesci w bagazniku ewentualnie moża ognisko zrobic tylko....byleby władza nie miala z tym problemu.. gwarus nie mam pojecia gdzie jest ale parking na patelni byl dosc spory i sniegu powinno byc dosc bo tam chyba za bardzo nie odsniezaja.. w każdym razie ja bardzo chętnie wpadne
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
- Netka
- Zaawansowany forumowicz
Jak Ciebie nie bedzie to po co sie oddzywasz ...pazura87 pisze:Na tej patelni w katowicach jest jakiś kemping? Bo na gwarusiu jest i to jest duży plus zresztą się odzywam ja mnie nei bedzie
A po co komu kemping?? nie rozumiem tego pytania...
Ognicho mozna zrobic. Grila tez.
Jest spora górka do zjezdzania na sankach lub na innych przedmiotach...
A gdyby był już tam jakis spot organizowany przez inna marke to zawsze można sie przeniesc na drugi koniec doliny 3 stawow - to taka druga opcja - tez jest duży parking tylko z gorkami do zjezdzania bylby wtedy problem
Jestem bardzo ZA PATELNIA.
A poza tym - nareszcie cos wiekszego w Katosach
Banditerin Motor Wagen