Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
axl2 pisze:Tych samochodów powyżej nie racze oglądać. Ta srebrna z Czechowic to chyba pod pociąg wpadła. Całe auto krzywe, na tyle pęka kit itp. itd. Wybór już raczej padł na http://otomoto.pl/bmw-328...-C18180900.html Jutro jadę na stację diagnostyczna i jak będzie OK, to biorę - co myślicie?
Miałem kiedyś okazje widzieć na żywo te autko , gościu podjechał po zakup sprężyn , zainwestujesz w siedzenia i będzie ok. i ogarniesz kosmetykę i powinna być ok.
Ten przebieg trochę mnie martwi … 140 tys
No bo nie pasują takie siedzenia do tego auta , jest M- Pakiet a tu takie siedziska.
Warto tez zobaczyć ze jest soczewka w lampach przednich ( prawdopodobnie xenon) a przy kierownicy z lewej stronie gdzie włącza się światła jest regulacja lampy a z wersja z prawdziwym xenonie tego nie ma , a miedzy innymi brakuje listwy ze spryskiwaczami pod lampami.
gdy będzie xenon to będzie błąd spalonej żarówki święcił , no może właściciel to zrobił
Xenon jest dokładany, to wiem jednak co do foteli to nie wiem o co come on jak dla mnie wypas Jest xenon a nie zapala się kontrolka awarii na desce. Jak wyciągnąłem żarnik to się zapaliła więc kontrolka nie została odcięta. Powiem Ci szczerze że miałem dokładany xenon w Civic'u i A3, przejechałem nimi łącznie 50.000km i nigdy nie miałem problemu że bez atestu (zobaczymy).