Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
no niestety prawda jest taka że z tego co widzę na 328 mnie nie stać więc chyba jednak zostanę przy 323 i taki zakupię, jak by nie było 170 to tez nie mało a na ekonomi tez mi jednak zależy bo gazoliny to to nie zobaczy dzięki Honik i innym za cenne rady pozdrawiam
hehehe to na pewno tylko że za cenę 323 e46 miałbym spokojnie 328 e36:) tylko zależy mi już jednak na budzie e46 więc wiadomo w takiej sytuacji "albo albo"
za w miarę taKiego 328 trzeba dać 20 tysi przynajmniej jaki budżet raczej nie mam określonego konkretniej, ale poprostu boję się że mogę nie utrzymać 328 w budzie e46
Moloch obyś nie żałował jak po czasie będzie brakowało mocy.Lepiej poczekać troszkę i kupić 2.8 spalanie nie powinno się różnić przy ekonomicznej jeździe a parę koni więcej daje większą frajdę i satysfakcję w jeździe
kup wlasnie od Rafaela e36. wiem ze jest na sprzedaz i widze ze chce w okolicy 20 tys.
szczerze powiem, ja wiem ze za zadbane auto trzeba wylozyc pare zotych ale jednak to nie koncowka produkcji ;/
Pogadaj z nim i sie moze dogadacie
Mnie nadal kusi sprzedaz e46 i kupno e36. Ale w tym momencie, kiedy cale auto dalem do ponownego malowania to nigdy juz nie odzyskam tego hajsu ;/
Mam poliftowe 320 czyli motor M54 2,2litra i 170 koni, ani duzo ani mało, spalanie napewno mniejsze niz 2,5litra M50, ogólnie normalną jazda wychodzi +/- 9 litrów
na Twoim miejscu szukałbym sobie 325 M54, chyba ze starsze 328 M52 i będziesz zadowolony.
Powiem Ci tylko ze cięzko cos konkretnego nie zajeźdzonego znaleźć w dobrych pieniądzach
mochol posluchaj kolegow i obserwuj 328i co do utrzymania ceny sa praktycznie identyczne sa ta obie r6 obie 2vanosy nie zapominaj ze 323 ma pojemnosc 2.5 wiec troszke mniejsza niz 2.8 ale musialbys sie przejechac 323 i 328 i mysle ze wtedy nie byloby juz rozmyslania co wziasc... A w przyszlosci bardzo latwo w 328 podniesiesz moc do 210koni gdyby bylo malo... Wiadomo ze na poczatku to i 2.0 starczy ale wierz mi to na poczatku z czasem brakuje...co do spalania poczytaj o 323 i 328 np na autocentrum.pl naprawde mala pala te motory na trasie obie moga spalic w granicach 8.. W miescie wiadomo 10 i wiecej...