[E46] Pierwsze e46
ciężko znaleźć coś dobrego , osobiście szukam w kolorze czarnym , a jest jeszcze taka
http://otomoto.pl/bmw-323-C27816960.html
http://otomoto.pl/bmw-323-C27816960.html
Power of V8
- sikorka15
- Zaawansowany forumowicz
Czemu mowicie ze sie nic nie kupie ponizej 15 tys? Wystarczy poszukac. Czasami komus jest potrzebna kasa trzeba czekac na okazje. Mam znajomego co kupil prawie full opcje w lpg za 10 tys. 2.5 benzyne. Xenony,wielofunkcyjna kierownica czujniki parkowania, radyjko buisness class. z 99r. Ogolnie troszke przy niej porobil posprawdzal wszystko i mu smiga jak ta lala.
Armanl szukaj jakiejs benzynki 2.5 najlepiej i niekoniecznie czym drozsze tym lepsze
Armanl szukaj jakiejs benzynki 2.5 najlepiej i niekoniecznie czym drozsze tym lepsze
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Tez takie kupowalem, tylko zawsze pozniej przyjezdzala poliscja bo sie jakies viny nie zgadzaly czy cos... jakies spawania, paserstwo i inne trudne slowa.sikorka15 pisze:Mam znajomego co kupil prawie full opcje w lpg za 10 tys. 2.5 benzyne. Xenony,wielofunkcyjna kierownica czujniki parkowania, radyjko buisness class. z 99r. Ogolnie troszke przy niej porobil posprawdzal wszystko i mu smiga jak ta lala.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
- sikorka15
Acha to taka co sie viny nie zgadzaja mozna zalatwic za 7
Znajomy jezdzi juz pol roku i poki co nikt do niego nie przyjechal Moze go policja nie lubi czy nie wiem
Przeciez BMKI przed liftem np z 99 to mozna kupic za grosze teraz. Jak nasprowadzali tych samochodow jak glupi ci handlarze. Jak ja kupowalem moja 4 lata temu to na allegro byly moze 2 strony... Ja osobiscie szukalem swojej 4 miesiace nie liczac liczbe przejechanych kilometrow.
Znajomy jezdzi juz pol roku i poki co nikt do niego nie przyjechal Moze go policja nie lubi czy nie wiem
Przeciez BMKI przed liftem np z 99 to mozna kupic za grosze teraz. Jak nasprowadzali tych samochodow jak glupi ci handlarze. Jak ja kupowalem moja 4 lata temu to na allegro byly moze 2 strony... Ja osobiscie szukalem swojej 4 miesiace nie liczac liczbe przejechanych kilometrow.
- Dadeck
ahahaha, kwiczeMystic888 pisze:Tez takie kupowalem, tylko zawsze pozniej przyjezdzala poliscja bo sie jakies viny nie zgadzaly czy cos... jakies spawania, paserstwo i inne trudne slowa.
Ja tam nie wiem, skoro ArmanI mając 22k szuka budżetowego E46 to już lepiej wziąć E36 z końca produkcji na total wypasie i tam powsadzać pieniążki
Jeśli E46 to tylko coupe jak dla mnie