[E46] Pierwsze e46

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Manualne sterowanie klimatyzacją w e46 widziałem, ale e46 bez klimy pierwszy raz :shock:
Obrazek
Armanl
Małopiszący

Post autor: Armanl »

ciężko znaleźć coś dobrego , osobiście szukam w kolorze czarnym , a jest jeszcze taka ;)

http://otomoto.pl/bmw-323-C27816960.html
Power of V8
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

Armanl, ta ostatnia chyba najlepsza jaką wkleiles ale i tak nie ma szału jesli chodzi o wyposazenie :) Poczekaj troche i dozbieraj bo za takie kwoty nie ma co kupować. To tak jak byś chciał malucha za 50zl kupić - tez szału nie zrobi. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Armanl, oddales juz lodowke i wage do ryb?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Mylę się czy to nasza "gwiazda" rozmów w toku? :P
Obrazek
Armanl
Małopiszący

Lodówki nie przypominam sobie , Wagą warzył kolega z Zabrza jeśli dobrze pamiętam.

z Rozmowami w Toku była niezła afera ale szykuje się następna :mrgreen: polepszona wersja :mrgreen:

Jeśli chodzi u budżet na e46 to jest jakieś 21tys + lpg :grin:
Power of V8
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

skoro masz do wydania 21 tys, to dlaczego pokazujesz same padaki w cenie ponizej 15 tys?
Obrazek
Armanl
Małopiszący

Żeby zostało coś na wstępny serwis oraz lpg :mrgreen: , generalnie auto ma służyć już spokojnie na kilka lat :mrgreen:
Power of V8
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

więc auta "spokojnie na kilka lat" nie kupisz za taką kasę
Awatar użytkownika
sikorka15
Zaawansowany forumowicz

Post autor: sikorka15 »

Czemu mowicie ze sie nic nie kupie ponizej 15 tys? Wystarczy poszukac. Czasami komus jest potrzebna kasa trzeba czekac na okazje. Mam znajomego co kupil prawie full opcje w lpg za 10 tys. 2.5 benzyne. Xenony,wielofunkcyjna kierownica czujniki parkowania, radyjko buisness class. z 99r. Ogolnie troszke przy niej porobil posprawdzal wszystko i mu smiga jak ta lala.

Armanl szukaj jakiejs benzynki 2.5 najlepiej :) i niekoniecznie czym drozsze tym lepsze ;)
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

sikorka15 pisze:Mam znajomego co kupil prawie full opcje w lpg za 10 tys. 2.5 benzyne. Xenony,wielofunkcyjna kierownica czujniki parkowania, radyjko buisness class. z 99r. Ogolnie troszke przy niej porobil posprawdzal wszystko i mu smiga jak ta lala.
Tez takie kupowalem, tylko zawsze pozniej przyjezdzala poliscja bo sie jakies viny nie zgadzaly czy cos... jakies spawania, paserstwo i inne trudne slowa.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Awatar użytkownika
sikorka15
Zaawansowany forumowicz

Post autor: sikorka15 »

Acha to taka co sie viny nie zgadzaja mozna zalatwic za 7 ;)

Znajomy jezdzi juz pol roku i poki co nikt do niego nie przyjechal :) Moze go policja nie lubi czy nie wiem :(

Przeciez BMKI przed liftem np z 99 to mozna kupic za grosze teraz. Jak nasprowadzali tych samochodow jak glupi ci handlarze. Jak ja kupowalem moja 4 lata temu to na allegro byly moze 2 strony... Ja osobiscie szukalem swojej 4 miesiace nie liczac liczbe przejechanych kilometrow.
Awatar użytkownika
Dadeck
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dadeck »

Mystic888 pisze:Tez takie kupowalem, tylko zawsze pozniej przyjezdzala poliscja bo sie jakies viny nie zgadzaly czy cos... jakies spawania, paserstwo i inne trudne slowa.
ahahaha, kwicze :mrgreen:

Ja tam nie wiem, skoro ArmanI mając 22k szuka budżetowego E46 to już lepiej wziąć E36 z końca produkcji na total wypasie i tam powsadzać pieniążki :lol:

Jeśli E46 to tylko coupe jak dla mnie :grin:
Obrazek
ODPOWIEDZ