[Exx] Omijajcie "WARTE S.A"

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
luki e 46
Małopiszący

[Exx] Omijajcie "WARTE S.A"

Post autor: luki e 46 »

Witam.Chcę wysłac przestrogę wszystkim którzy mają zamiar ubezpieczyć swoje autko w WARCIE S.A.Mam na myśli polisę AC. Zgłosiłem szkodę i do 30dni miałem otrzymać pieniądze.Mija 35 dzień i nic sie nie dzieje.Wydzwaniam do nich ale kontakt z klientem jest marny.W placówce Jastrzębskiej(tam podpisywałem umowe),nie przemują sie problemami klienta.Oni ograniczaja sie tylko do prowizji,którą kasują za podpisanie polisy z klientem.Więc ku przestrodze:chcesz polise AC,to omijaj WARTE S.A!
dawidos

Post autor: dawidos »

luki e 46 pisze:Więc ku przestrodze:chcesz polise AC,to omijaj WARTE S.A!

polise OC tez

ja też miałem dzwona ale z mojej winy i zamiast 500 zł ubezpieczenia zaplacilem raz tyle tylko ciekawe jakim cude ... oszusty i tyle
Pablo

Post autor: Pablo »

Niema co ukrywac niema dobrej ubezpieczalni z kazda jedna sa problemy jesli chodzi o wyplacanie odszkodowan jak mialem jeszcze warsztat to sie troche nasadzilismy z roznymi zakladami o odszkodowania za auta i niema na to reguły naprawde jednemu sie uda jednemu nie
luki e 46
Małopiszący

Post autor: luki e 46 »

Z OC to niewiem,bo jeszcze do nikogo nie wjechałem.Ale słyszałem,że jeden gostek czekał 45dni
ODPOWIEDZ