Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Przygoda pisze:kons18 a wzywzki za wiek ?
bo widze u Ciebie ze wiek masz 20 lat wiec na 1000000% wzywzka Cie obowiazuje
a niewieze ze w tej cenie co podales jest wliczona wzywzka za wiek
Zapomniłem dodać,że współwłąścicielem auta jest ojciec,dlatego nie mam zwyżki wiekowej.Jak chcecie wrzucę skana jak ktoś nie wierzy ile płace
to juz nie wiem jak to jest moja pierwsza bawarke mialem rowniez z ojcem
ojciec byl wlascicielem a ja wspolwlascicielem i tak byla doliczona wzywzka za wiek
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
ja wczesniej mialem w samopomocy auto razem z ojcem i wzywzke mialem
a teraz jestem jedynym wlascicielem auta i mam ubezpieczenie w PZU i na rok ze wzywzka za wiek na caly rok z NW 1150 zl za 320i w tym 20% znizki za wczesniejsze lata i 20% znizki w zwiazku w wykonywanym zawodem
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Z tego co pamiętam to szukałem długo i w Allianzie własnie było że liczony jest wiek na korzyść,tzn jednego z właścicieli auta.Więc ojciec ma ponad 25 lat i nie naliczyli mi zwyżki.
a ja zadnych zwyzek za wiek nie mam 24lata, mam 45% znizki bo jestem wspolwlascicielem od 4,5 roku zeby znizki lecialy, pozatym rejestrowanie na starych auta to głópota, kiedys tak zrobilem i wiem ze to był wielki bląd, lepiej se rower kupic, mam na siebie auto i mam motor w HDI samopomoc i nie ma tragedii w przyszlym roku koncze 25 wiec bede miec komplet znizek nie wiem jak to jest 60 % plus chyba 5 % za kontynuacje