[E30] SKRADZIONO BMW E30 czarne wąska lampa m-technic1 KRAKÓ

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Awatar użytkownika
marcinek84
Małopiszący

Post autor: marcinek84 »

djmario pisze:qrcze masakra :cry: banda kretynów i tyle, dla mnie to nie zrozumiałe, nie wiedziałem że cos takiego sie stało, jestem na wczasach, szkoda ze wczesniej nic nie wiedzialem rozpytał bym sie może by coś wyszlo. naprawde wspólczuje :cry:
niewiem czy by to cos dało, auto zostało skradzione w czwartek, potem przez dzień rozbierane w jakiejs kanciapie po czym w piątek spalone, wszystko szybko się stało, i nie daleko od mojego miejsca zamieszkania w podmiejskiej wiosce. tak czy siak nie pozostawie tak tej sprawy... ta miejscowosc jest taka mała że każdy o tym mówi, w końcu ktoś powie coś za dużo...
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

marcinek84 pisze:ta miejscowosc jest taka mała że każdy o tym mówi, w końcu ktoś powie coś za dużo...
napewno ktos pusci farbe zawsze tak sie dzieje beda sie chcieli pochwalic, a ty wtedy zrobisz użytek z info i mam nadzieje dojedziesz gnoi, oj cos czuje ze bedzie wpier... :bmw: :bmw:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

i tak to teraz będzie będą kraść e30stki na tajle, jakieś tam rarytasy itp bo ceny wysokie i kupić juz co niektórych rzeczy nie można......
ODPOWIEDZ