Wieś tjuning jak cholera, ale dla mnie kozakdarcyn pisze:http://www.youtube.com/watch?v=T86HWI6dpo0
[E36] Konkretna gleba
ja tez wygralem raz jak spuscilem na gwincie w doldarcyn pisze:możesz założyć dokładke ale on z tą dokładką jezdził. niski też był bo wszystko wygrywał a wiesz że na konkursach nie mierzą do dokładki
I wiem ze na takim setupie nie da sie jechac normalnie. Juz nie mowiac o tym ze na normalnej glebie przy wyjezdzaniu na ulice z mojego domu, przydzieram tlumikiem o chodnik. U Olki jak wjezdzam to takiej dokladki bym nie mial dluzej niz 24 godziny Juz nie mowiac o trasie gdzie jade przez obszar gdzie robia autostrade. Takie gleby to sie robi na zlot i zdjecia. Co do auta sie nie wypowiadam bo tutaj rozmawiamy o glebie
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Aż tak tam kradną??Krzys pisze:U Olki jak wjezdzam to takiej dokladki bym nie mial dluzej niz 24 godziny
sorry za OT
Gleba konkret, ale wiadomo nie do jazdy
[URL=http://www.fotosik.pl]
to tak jak japonce robia samochody VIP style ....
maja takie gleby w tych leksusach, toyotach ( bo przewanie te auta tuninguja tak) ze musza miec ogromne negatywy ... na przednich i tylnych kolach!
to jest dopiero masakra ... i jak to wyglada
troche kosmicznie ale bardzo fajnie
kiedys widzialem u mnie w gliwicach mercedesa s500 long wlasnie na takiej glebie
a na nćcie widzialem lexusa gs 450 na takiej glebie, ze wlasnie tez zapal
niczka sie nie mieslila... i tylne i przednie kola mialy takie negatywy ze na samych rantach opon jezdzil, a reszta opony w powietrzu
ale osobiscie nie wyobrazam sobie jazdy w polsce az na takiej glebie
maja takie gleby w tych leksusach, toyotach ( bo przewanie te auta tuninguja tak) ze musza miec ogromne negatywy ... na przednich i tylnych kolach!
to jest dopiero masakra ... i jak to wyglada
troche kosmicznie ale bardzo fajnie
kiedys widzialem u mnie w gliwicach mercedesa s500 long wlasnie na takiej glebie
a na nćcie widzialem lexusa gs 450 na takiej glebie, ze wlasnie tez zapal
niczka sie nie mieslila... i tylne i przednie kola mialy takie negatywy ze na samych rantach opon jezdzil, a reszta opony w powietrzu
ale osobiscie nie wyobrazam sobie jazdy w polsce az na takiej glebie