[Exx] Potrzebna porada co do zakupu nowej BeMki:)

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
darcyn
Zaawansowany forumowicz

Post autor: darcyn »

e39 też ma wielowahacz :br: i powiem ci to jest najlepszy wynalazek na swiecie
Armageddon

Post autor: Armageddon »

Dlaczego tak twierdzisz? CO daje wielowachacz poza kłopotem na Polskich drogach?
Pablo

Post autor: Pablo »

komfort jazdy ;p
darcyn
Zaawansowany forumowicz

Post autor: darcyn »

ja nic nie twierdze. tak jest i tyle. jak przesiadłem sie z e39 do e46 to płakać mi sie chciało.
a poza tym panie oszczędny,
w e46 nie wymienia sie osobno swożnia wahacza. to pada najszybciej. od razu musisz kupić cały wahacz. a więc w e39 wymiana cie kosztuje 70zł a e46 350zł (sztuka).
druga sprawa miałem 2 lata e39 na tych polskich drogach i nawet nie dotkłem sie wahaczy
kolejna sprawa. nie padaja wahacze wszystkie razem. no chyba ze kupisz zaniedbane auto. z czym się to wiąże? w e39 padnie ci górny wahacz - bo raczej lecą - kupujesz go za 100 pare zł, a w e46? 350zł. mało tego to ten wahacz w e46 może góra objezdzi sezon. poczytaj sobie
Awatar użytkownika
DREE
Zaawansowany forumowicz

Post autor: DREE »

ja bym na twoim miejscu zapodal na przykad e39 z silnikiem 2,5 z sekwencyjnym gazem....ja mam 520i i nie narzekam mi to wysatarcza w zupelnosci... :mrgreen:
ODPOWIEDZ