[Exx] Ubezpieczenia
dzięki, cena faktycznie dobra, więc najprawdopodobniej jeszcze się do Ciebie odezwę na początku października powiedz mi jeszcze u jakiego ubezpieczyciela mi to wyliczyłeś?
jest tylko jedna SILESIA, a jej granica jest na Przemszy
www.katarzyna-kaczmarczyk.pl - fotografia ¶lubna, dzieciêca, portretowa... z pasją
o2o Yamaha XJ600N
www.katarzyna-kaczmarczyk.pl - fotografia ¶lubna, dzieciêca, portretowa... z pasją
o2o Yamaha XJ600N
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
pX przepraszam za zwloke, poprostu nie bylem teraz w Gliwicach i nie mialem jak ci obliczyc, jak tylko bd u siebie to ci wszystko odpisze i policze..
A reszte zapraszam goraco, bo wiem ze niektorym z was sie konczy w lipcu i sierpniu
A jak wam obliczalem to taniej powychodzilo
Pozdrawiam,
Filip.
[ Dodano: 6 Grudzień 2010, 22:39 ]
Witam,
Kilkoro ludzi sie u mnie poubezpieczalo, samochody, zycie Itp Mam nadzieje ze wszyscy zadowoleni
Ale chcialem napisac o czyms wazniejszym.
Takie male info dla wszystkich, przez to jak wyglada gospodarka w polsce + sytuacje typu czeste powodzie, silne wiatry, ogromne mrozy i inne katastrofy ubezpieczalnie od jutra powysylaly nowe taryfikatory. Niestety dla nas, ubezpieczenia OC, AC wzrosly ;/
Takze prosze sie przyszykowac na wieksze koszta za ubezpieczenia.
Pozdrawiam,
Filip.
A reszte zapraszam goraco, bo wiem ze niektorym z was sie konczy w lipcu i sierpniu
A jak wam obliczalem to taniej powychodzilo
Pozdrawiam,
Filip.
[ Dodano: 6 Grudzień 2010, 22:39 ]
Witam,
Kilkoro ludzi sie u mnie poubezpieczalo, samochody, zycie Itp Mam nadzieje ze wszyscy zadowoleni
Ale chcialem napisac o czyms wazniejszym.
Takie male info dla wszystkich, przez to jak wyglada gospodarka w polsce + sytuacje typu czeste powodzie, silne wiatry, ogromne mrozy i inne katastrofy ubezpieczalnie od jutra powysylaly nowe taryfikatory. Niestety dla nas, ubezpieczenia OC, AC wzrosly ;/
Takze prosze sie przyszykowac na wieksze koszta za ubezpieczenia.
Pozdrawiam,
Filip.