[E36] Moje BMW po stłuczce

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Darkshine

[E36] Moje BMW po stłuczce

Post autor: Darkshine »

Witam was, chcialem sie zapytac ile wyniesie mnie naprawa (patrzcie foto) , bo z szalenia przyszlo mi naprawiac autko, najpierw poslizg puzniej niekontrolowany poslizg i wyladowalem na zaparkowanym aucie , dostalem 500 mandatu i zwyzke oc 20% wiec nic dobrego
Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:45 przez Darkshine, łącznie zmieniany 1 raz.
przemek

Post autor: przemek »

co ostatnio wszyscy maja wypadki? jezdzic nie umiecie?
Ficek

Post autor: Ficek »

przemek pisze:co ostatnio wszyscy maja wypadki? jezdzic nie umiecie?
dolaczam sie do pytania
Darkshine

Post autor: Darkshine »

Jezdzic sie umi tylko szalec trzeba z glowa
przemek

MISIEK-BMW1 pisze:Jezdzic sie umi tylko szalec trzeba z glowa
a po co szalec? Jak juz chcesz to jedz gdzies sobie poszalec na pusty parking zeby ludzi nie pozabijac :shock:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

coraz wiecej tych wypadkow :P
Ficek

to zrobmy konkurs na najbardziej zmasakrowana bmke :D Mialbym szanse na 1 miejsce :D
przemek

Ficek pisze:to zrobmy konkurs na najbardziej zmasakrowana bmke :D Mialbym szanse na 1 miejsce :D
a co bedzie w nagrode za wygranie konkursu?
bociek

Post autor: bociek »

Nagroda za pierwsze miejsce to Ficka BMW :P A z drogiej strony to tez jakies 3 tyg temu na lampie bym wyladowal :D ale sie udalo wychamowac przed nia :D
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

sadzac po Twoich zniszczeniach to ladnie musiales kolesiowi zmasakrowac auto biorac pod uwage ze w BMW sa mocne plastiki i blachy, szkoda mi wszystkich co wkladaja w samochody i potem maja wypadek, a faktycznie teraz wyjatkowo duzo tego i to same e36
Ficek

bociek pisze:Nagroda za pierwsze miejsce to Ficka BMW :P
Bociek dorzuca swoja i 100.000 zl :D dobra bez OT
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

zwyzka to raczej 10% na OC. Na pierwszy rzut oka to myslalem ze to auto do krisa. Nie jest to najgorsze to co masz. Kilkaset zlotych wyjdzie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
zawias

Post autor: zawias »

jesli nietrzeba naciagac blachy bo podejrzewam ze wgniecenie wybrzuszylo blache idac ku przodzie auta , to za wyklepanie pomalowanie ewenutlanie spolerowanie , zmiescicsz sie spokojnie w 400zl , nie liczac listw i lampy :wink:
wielebny

Post autor: wielebny »

Zaczynam zauwazac dziwna zaleznosc: w tym roku prawie wszystkie skasowane BMW z klubu sa czerwone. To daje do myslenia ;P
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

wielebny nie kracz :D :D :D :D
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
ODPOWIEDZ