Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Witam od dłuższego czasu się zastanawiam nad e46 i znalazłem 2 które mnie zainteresowały , natomiast przed zakupem postanowiłem zaczerpnąć informacji od speców , pozdrawiam wszystkich
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Biała już około 6 miesięcy stoi na sell i widać że w stodole przy piwku na biało pryskana
Granatowa 1,9 z LPG niezbyt udana motorownia bardzo awaryjna jednostka poza tym widać że klapa tylna po kicie lepiej poszukaj od 2,0 w górę
Widziałem to byłem oglądać znajomy się przymierza do zakupu E46. Była malowana z przodu i nie jest sprowadzona z ASO nie ma dokumentów którymi mógł by to potwierdzić. Kupił CWEL auto od Turasa i ludziom kit wciska.
E46 za 13k zł i tablice WRA. Gorzej chyba sie nie da trafic.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.