Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Co do spalania to ci nic nie napisze bo mam 2.5 i ciezsza bude a co do felg to juz ci poisalem w innym temacie ze wg mnie tych akurat niema sensu bo autko nieszczegolnie na nich wyglada chyba ze tobie sie podoba to ok wkoncu autko ma sie tobie podobac ja ogolnie bym sie rozejrzal za czyms innym
ta fela pasuje bardziej do e30 niz e36.....te ktore masz sa ok, jak twierdzisz ze za duze i twarde to wciepnij 16" na 45 profilu albo 50 , wtedy bedzie troche lepiej......
ja mialem wczesniej 316i E36 sedan i jakos duzej roznicy w spalaniu niewidze w porownaniu do obecnej bawarki E36 320i coupe ... powiedzmy ze te 10 litrow to bedzie taka wartosc wyposrodkowana bo wszystko zalezy od stylu jazdy
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Mam 1.6 i pali tyle samo co 2.0i czy tam nawet wyzsze wersje silnika. Tak jak kolega Przygoda (Gol) napisal wyzej wszystko zalezy od jazdy ale roznicy dozej niema w porownaniu do 2.0i
je tez mam 1,6 i pali stanowczo za duzo w miescie 10-11l to standart przy normalnej jezdzie a jak sie na wyrazow wbije to jeszcze weicej niestety 4 cylindrowka w e36 to najgorszy silnik jaki moze byc