Przymierzam sie do zakupu klasyka serii 5 jest ich nie wiele w okolicy i ceny są duze, lecz znalazłem jeden egzemplarz z podejrzanie niską ceną moze ktoś z was zna to auto? Warto? Oczywiscie auto nie bedzie służyło do jazdy na co dzień i bedzie dopieszczane
http://olx.pl/oferta/bmw-seria-5-m30-CI ... 4d437c6f1c
Czy zna ktoś to bmw?
Czy zna ktoś to bmw?
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
-
- Małopiszący
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Silnik to zaden problem. E28 mialo klopoty z kielichami i tutaj bym zachowal szczegolna czujnosc. Za taka kase to jak buda zdrowa to bym bral, bo wszystko inne i tak wymienisz.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Re: Czy zna ktoś to bmw?
Mam takie pytanie do fanów tej marki. Wolicie klasyki, czy jednak nowsze modele wam przypadają bardziej do gustu? Pytam, bo mam znajomych bardzo podzielonych w tej sprawie, więc trochę mnie to zainteresowało
- Ksawer
- Maniak forumowy
Re: Czy zna ktoś to bmw?
Nie da się konkretnie na to pytanie odpowiedzieć. Każdy jest inny. Jeden lubi klasyki inny lubi nowości. Ile osób tyle opini. Moim skromnym zdaniem, starsze auta miały "duszę ".