[E30] SKRADZIONO BMW E30 czarne wąska lampa m-technic1 KRAKÓ

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Awatar użytkownika
marcinek84
Małopiszący

[E30] SKRADZIONO BMW E30 czarne wąska lampa m-technic1 KRAKÓ

Post autor: marcinek84 »

Witam
własnie dzis zobaczyłem że moje E30 skradziono dziś w nocy miedzy 12-4 nad ranem. Więcej napisze później bo jestem rozstrzęsiony i zły.... :( :( :( :( :( :( :( :(

w aucie bylo wszystko kompletny m technik, m20 pod maską, uchylne szyby, sportsitze obszywane, kiera mtech2, black hella malowane.

Obrazek

Obrazek

NR do mnie 791 370 320 jakby ktos cos gdzies widział.
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Post autor: KoNiK »

Ale gnoje, mam nadzieje że się znajdzie :neutral:
Awatar użytkownika
marcinek84
Małopiszący

drugi dzień bez E30 :cry: :cry: narazie lipa żadnych wiesci, a wyżej to fotki z jej ostatniego i chyba jedynego zlotu BMW właśnie u Was na śląsku w rydułtowach...
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Jedyna nadzieja w tym, że ktoś buchnął,
wyjeździł do końca wachę i stoi gdzieś samotnie :(((
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

o cholera, współczuje
Awatar użytkownika
Jacko
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Jacko »

czeba było by sie porozglądać i szukać podobnych cześci na allegro i innych tego typu stronach a nuż sie trafi delikwent :neutral:
Awatar użytkownika
marcinek84
Małopiszący

jestem w stanie poznac każdą częśc z tego auta , a wachy było na jakies 100km więc może byc daleko za krakowem.... puki co cisza, ale nie odpuszcze tematu, za dużo mnie ona kosztowała pracy i włożonego serca, by tak po prostu zapomniec/... :cry:
Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

zupełnie Cię rozumiem....
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

marcinek84 pisze:jestem w stanie poznac każdą częśc z tego auta , a wachy było na jakies 100km więc może byc daleko za krakowem.... :
mozesz poprobowac po stacjach ... jesli mieli zamiar daleko odjechac tym autem to moze musieli zawitac na stacje ... ale i tak na takie okolicznosci mogli byc przygotowani majac inne auto z paliwem
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
marcinek84
Małopiszący

Nowe wieści w sprawie, otóż parenaście km za krakowem w niedużej miejscowości znaleziono w czwartek po zdarzeniu spaloną E30tke, z doniesień miejscowych, (bo zdąrzyłem pare osób poznacz tych okolic) i o samym zdarzeniu poinformował mnie kolega z forum. podobno była to czarna E30, więc by sie zgadzało, nie miała kół, zderzaków, kiery itp,( więc pozostaje mi chyba teraz tylko części szukac :cry: :cry: niestety wraku jeszcze nie odnalazłem,żeby zidentyfikowac, bo zabrała je jakaś laweta, zjeździłem parkingi policyjne i zero śladu, a na miejscu zdarzenia znalazłem kopułke zapłonową od M20, co by wskazywało, że to moje auto się spaliło... :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Oby sie nie potwierdziło że to Twoje. A jeśli tak to nie rozumie takich ludzi, jak można zniszczyć coś w co ktoś włożył mnóstwo pracy , pieniędzy i serca, dla paru części za które dostaną "nędzne grosze". :???:
Pablo

Post autor: Pablo »

KoNiK pisze:nie rozumie takich ludzi, jak można zniszczyć coś w co ktoś włożył mnóstwo pracy , pieniędzy i serca, dla paru części za które dostaną "nędzne grosze".
marcinek84 pisze:kompletny m technik, m20 pod maską, uchylne szyby, sportsitze obszywane, kiera mtech2, black hella
jednak te graty są troche warte a kw momencie jak kradna auto to tylko taki ktore ma czesci za jakies konkretne pieniadze a złodziej kradnac auto nie patrzy kto ile serca i pieneidzy w to wsadzil dla niego sie liczy ile na tym zarobi
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Wiem zę są "troche" warte dlatego cudzysłów użyłem. :wink:
Awatar użytkownika
marcinek84
Małopiszący

Tak więc dziś przełom w sprawie, jestem pewien że to była moja E30tka:( znalazłem na miejscu kolejny ślad, dekielek z felgi i winde (tzw żaba), która napewno pochodzi z mojego auta... :-( :-( :-( teraz pozostaje tylko szukac częsci....

z tego co też się dowiedziałem w aucie nie było juz zderzaków, lamp przednich (black hella robione), kierownicy, progów i lotki. został środek czyli fotele spalone....pozostałości zostały pocięte i poszły na szrot i tak wygląda koniec mojej E30 :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

qrcze masakra :cry: banda kretynów i tyle, dla mnie to nie zrozumiałe, nie wiedziałem że cos takiego sie stało, jestem na wczasach, szkoda ze wczesniej nic nie wiedzialem rozpytał bym sie może by coś wyszlo. naprawde wspólczuje :cry:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
ODPOWIEDZ