[Exx] Gdzie Ubezpieczy? auto ??

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
francik

[Exx] Gdzie Ubezpieczy? auto ??

Post autor: francik »

Za pare dni konczy mi sie ubezpieczenie OC i mam takie pytanie do was..gdzie najlepiej ubezpieczyc auto, chodzi mi glownie zeby bylo tanio..a do ubezpieczenia mam 2 auta malucha no i BMW..
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 14:18 przez francik, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

W miesnym... :P hahahah

Nie no ja mam w PZU ale trzeba zrezygnowac bo dali mi zwyzke 10% za klase pojazdu... bo mam 16 letnie BMW... :/
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Ja polecam Alianz, ojca 60% znizki z PZU uznali + moje 5% z PZU za bezwypadkowa jazde :P mialem 15% ale mialem wypadek :/ no i znawca co sie zajmuje ubezpieczeniami a w zasadzie znawczyni powiedziala mi ze to jest najtansza ubezpieczalnia jezeli chodzi o moj wiek :)
tomekania2

Post autor: tomekania2 »

O PzU i sie nie wypowiadam ale jak ktos ma w innej ubezpieczalni niech pisze. :D :D . Bo ja tez chce zmienic PzU.piszcie panowie ciekawy temat :D :D
Cris

Post autor: Cris »

ja polecam alianz... nie dostalem zadnej zwyzki za wiek... placilem 100% kwoty... a w pzu za wiek doplata 100% czyli mialem 200% do zaplaty :O w innych tez jakies zwyzki... pozatym po roku mam juz znizke 10% (jak wszedzie) + 10% znizki za przedluzenie ubezpieczenia...
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ja polecam samopomoc :D jest zwyzka za wiek 15% ale i tak wychodzi mnie to najtaniej :P
P.S Adam ma gdzies ubezpieczone w jakiejs super taniej firmie :D :P zapytajcie Adama albo niech sie wypowie :D :wink:
Obrazek
bociek

Post autor: bociek »

Pzu to lepiej sie nie wypowiadac bo zaraz bany pojda:D:P a najlepiej jak ktos zauwazyl najlepiej w hdi czy jak to nazywaja samopomoc najtaniej jest ogolnie na rynku. Ja mam zarejestrowane auto na staruszka i za 1,6 z 60% znizki place 380zl. A w pzu jak sie pytalem yo jeszcze dojechali 6% zwyzki za marke samochodu:/:/
Cris

Post autor: Cris »

ja pytalem tez w samopomocy i alianz ma najtaniej... bez zadnych zniek zaplacilem 1180 chyba :D a w pzu mialem ponad 2400 bo po 1 wiek a po 2 marka samochodu
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja mam na wspowlasciciela i za 2,5 place ok 550zl ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Tam gdzie najtaniej proste ja place w Generali 440 za 2.0 na rok :lol:
Obrazek
przemek

Post autor: przemek »

Ja tez bym najchetniej zmienil na cos innego bo mam teraz PzU i place prawie 1tys zl za samo OC z 60% znizkami;/
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

W kazdym miescie sa agencje ubezpieczeniowe ktore sa przedstawicielami wiekszosci firm ubezpieczeniowych.Bierzecie swoja historie ubezpieczenia na przyklad z PzU i babka czy tam facet sprawdzi ci gdzie by bylo najkorzystniej ubezpieczyc twoj samochod.Polecam tez zadzwonic do Link 4 nie wiem czy sam w tym roku nie skorzystam z ich uslug.
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

link 4 jest daremny.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

polecam BENEFIA :) ja bez znizek mialem za ISke 800zl na rok
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Nie wiem jeszcze nie sprawdzalem ale kumple za 2 litrowe auta placa mniej niz ja .zobacze jak bedzie w listopadzie.
Obrazek
ODPOWIEDZ