[Exx] Lakiernictwo Artystyczne ćrograf Airbrush Częstochowa
[Exx] Lakiernictwo Artystyczne ćrograf Airbrush Częstochowa
Witam , oferuję Państwu usługę lakierownia artystycznego przy pomocy ćrografu, lakieruję wszystko i na wszystkim , cena wykonania grafiki zależy od elementu który jest malowany oraz od stopnia trudności i ilości kolorów użytych , współpracuję z najlepszymi lakiernikami , szablony do malowania wycinane są w foli na ploterach co gwarantuje najlepszą dokładność , jestem z Wręczycy Wielkiej (ok 16 km od Częstochowy)
mój adres email - ćrografika@gmail.com
nr gg - 1566786
tel 794522964
mój adres email - ćrografika@gmail.com
nr gg - 1566786
tel 794522964
Ostatnio zmieniony 2009-08-07, 14:39 przez Aerografika, łącznie zmieniany 1 raz.
szablony w ruchu , nie no wszystkiego jeszcze nie jestem w stanie ogarnąc samymi rękoma i jakos mi ise nie spieszy do jazdy z wolnej reki (choć kilka prac wykonalem juz), oczywiscie bez szablonu to i artyzm wiekrzy i w ogole cacy ale z szablonami dojdzie sie do takiego samego efektu a nawet lepszego ,z reszta nie patrzmy nikomu na rece tylko na efekty , a czy jedzie z wolnej ręki jaki artysta , z szablonow papierowych , wycietych na ploterze , zy wspomaga sie rzutnikami i innymi wynalazkami to jak dla mie nie ma znaczenia , choć lepiej sobie życie ułatwiać niż utrudniać
http://ćrograf.net.pl/
[ Dodano: 12 Sierpień 2010, 14:29 ]
[ Dodano: 18 Sierpień 2010, 12:23 ]
w świetle słonecznym lepiej wyglada;]
[ Dodano: 12 Sierpień 2010, 14:29 ]
[ Dodano: 18 Sierpień 2010, 12:23 ]
w świetle słonecznym lepiej wyglada;]