Obszywanie skórą - KATOWICE
Obszywanie skórą - KATOWICE
Witam. Panowie zakupiłem sobie kierownice i mam pewien problem. Dziś chciałem ją wysłać do Krosna żeby ojciec ją zawiózł do tapicerni, która się tym zajmuje. W krośnie był tylko jeden taki zakład, który się tego podejmował. Reszta to obszywa ale meble czy regeneruje ubrania skórzane. Co się okazało. Ojciec dzwoni umówić się na dany termin a tu już numer jest nie dostępny. Pojechał tam, a zakład zniknął. Teraz mam nie mały problem. Jakbym wiedział to kiere kupiłbym taką, której już nie trzeba byłoby już obszywać. Za czasów obszywali tam kierownice za ok 5 dyszek. To był jakiś taki prywaciarz dlatego cena była spoko. Widzę, że tutaj trzeba dać ok 150zł. Moje pytanie brzmi. Gdzie w Katowicach obszyje kierownicę i gałkę? Kosza już mnie w tym momencie nie interesują. Tak czy tak będę musiał poczekać do końca miecha. Najlepiej jakbyście mieli jakieś namiary, adresy czy telefony. Będę wdzięczny.
A przy okazji poznaliśmy historię pewnego tapicera z Krosnawbs pisze:W krośnie był tylko jeden taki zakład, który się tego podejmował. Reszta to obszywa ale meble czy regeneruje ubrania skórzane. Co się okazało. Ojciec dzwoni umówić się na dany termin a tu już numer jest nie dostępny. Pojechał tam, a zakład zniknął.
Np. www.zumi.pl a do wyszukiwarki wpisz tapicer samochodowy, Katowice.wbs pisze:Najlepiej jakbyście mieli jakieś namiary, adresy czy telefony
Pewnie wyświetli się kilka adresów i numerów telefonów
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na giełdzie nie spotkałem tego pana , tam maja skórę i samemu sei obszywa , ale to badziew dają ... , w rudzie gdzieś jest ponoć dobry tapicer
Moja Beata http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=10579
Odpalam BM-e wolno wprawiam w ruch fele
136 koni pod maską daje niezłą makrenê ...
Odpalam BM-e wolno wprawiam w ruch fele
136 koni pod maską daje niezłą makrenê ...