Naciąg.. czy to wyjdzie tak samo?
Naciąg.. czy to wyjdzie tak samo?
Witam. Mam pewien problem. Szukałem długo, długo opon na felgi 16 calowe o szerokości 9j. Musowo miały być 205/40. Konkretnie taki naciąg dlatego, że przy moich felgach z et15 większej gumy nie założę przy dobrej glebie bez rozpychania nadkoli, a nie chcę tego robić.
Stąd moje pytanie. Czy na 9j 205/40 to będzie taki sam profil jak na 9j 195/45? Naciąg na pewno będzie spory jednak nie o to mi chodzi. Czy te dwa naciągi dadzą taki sam efekt profilu? Czy opona 195/45 będzie wyższa?
Nie chcę żeby okazało się że wyjdzie balon. Nie chcę żeby 195 wyszła wyższa od 205. Co o tym sądzicie?
Stąd moje pytanie. Czy na 9j 205/40 to będzie taki sam profil jak na 9j 195/45? Naciąg na pewno będzie spory jednak nie o to mi chodzi. Czy te dwa naciągi dadzą taki sam efekt profilu? Czy opona 195/45 będzie wyższa?
Nie chcę żeby okazało się że wyjdzie balon. Nie chcę żeby 195 wyszła wyższa od 205. Co o tym sądzicie?
non stop będzie narażona na ogromne przeciążenia, powietrza to raczej niżej niż 3,5 to nie da rady
Kupisz dziadostwo to zmęczony materiał pęknie mniej więcej na długości napisów i kredki
Firma?? Cena będzie wyznacznikiem
Zwróć uwagę na duży indeks prędkości i tyle, bo wiadomo, że będą mocne.
Kupisz dziadostwo to zmęczony materiał pęknie mniej więcej na długości napisów i kredki
Firma?? Cena będzie wyznacznikiem
Zwróć uwagę na duży indeks prędkości i tyle, bo wiadomo, że będą mocne.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Plus problemy na rondach gdzie przy niskim profilu i sporym naciagu po prostu powietrze bedzie schodzić.
Jeśli chodzi o dobrą oponke do naciągu to polecam
http://moto.allegro.pl/nowe-215-45r17-2 ... 25460.html
Posiadam takowe z tyłu i trzymają się ładnie.
Jeśli chodzi o dobrą oponke do naciągu to polecam
http://moto.allegro.pl/nowe-215-45r17-2 ... 25460.html
Posiadam takowe z tyłu i trzymają się ładnie.
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Tomek, wiem, wiem znam strony gdzie są pokazane naciągi ale trudno się określić ze zdjęc.
Daniel, szczerze to nie wiem co mi się trafi. Bd w każdym razie szukał czegoś takiego.
Marcin, Nie chcę mi się szukam opon bo mnie już terepie nie wiem co w końcu zrobić czy szukać znów 3 mies 205 czy kupić 195
[ Dodano: 29 Styczeń 2011, 00:45 ]
KUPILEM 205 ! dzieki za pomoc
Daniel, szczerze to nie wiem co mi się trafi. Bd w każdym razie szukał czegoś takiego.
Marcin, Nie chcę mi się szukam opon bo mnie już terepie nie wiem co w końcu zrobić czy szukać znów 3 mies 205 czy kupić 195
[ Dodano: 29 Styczeń 2011, 00:45 ]
KUPILEM 205 ! dzieki za pomoc