Dokładnie jak mówisz , ale to jest temat akurat dla pewnej grupy ludzi można by powiedzieć i inni mogli by odpuścić . Wiadomo tego sie nauczyć nie da. To poprostu trzeba obserwować samemu się uczyć Ja mam pojecie jakieś i zbudowałbym coś ,ale funduszy brak , a zdania nie zabieram ;/
Marcin chodzi mi tylko o głupie komentarze i zgadzanie się z poprzednikami.
Może teraz kup jakiś oklepany model , a za rok dozbieraj do 3000 tysięcy i kupisz na 200% coś w stylu może nie AC 3tlg ,ale napewno coś miłego.
Zawias tych felg na forum 2 komplety rozchodzą sie w pare minut przeciesz to najbardziej rozchwytywane koła ! Tym bardziej na Syndykacie
Felgi do e36 z stylu german
Marcin, wiadomka ze od najlepszych biore przyklad
FaTuM, a kto powiedzial, ze ja odrazu kogos "besztam".
Napisalem to co mysle i tyle.
To ze nie mam prawdziwego germana nie oznacza rowniez ze nic nie wiem na ten temat
Moze nie jestem najbardziej ogarnietym czlowiekiem w temacie ale jak widac chyba troche wiecej wiem niz kolega.
Gdybym mial 15-20k zbednych na koncie to tez bym sobie zrobil germanca, ale niestety nie mam.
5!
FaTuM, a kto powiedzial, ze ja odrazu kogos "besztam".
Napisalem to co mysle i tyle.
To ze nie mam prawdziwego germana nie oznacza rowniez ze nic nie wiem na ten temat
Moze nie jestem najbardziej ogarnietym czlowiekiem w temacie ale jak widac chyba troche wiecej wiem niz kolega.
Gdybym mial 15-20k zbednych na koncie to tez bym sobie zrobil germanca, ale niestety nie mam.
5!
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Od razu napisałem ze sie na tym nie znam, za znawce sie równiez nie uwazam. Dlatego prosiłem Was o opinie i pomoc. Jezeli nie moge za ten 1000zł zrobic tego to wystarczy powiedziec, po co ta burza odrazu. Zainteresował mnie to co napisał zawias. M system 2. Bardzo fajne koła, widziałem je juz na allegro z czarnym srodkiem. A np. Hammany niesamowicie mi sie podobają ale poprostu mnie na nie nie stac.
A jezeli nie w stylu german to myslałem tez o M double spoke II http://www.bmwmregistry.com/faq/E36_M3_Wheels.jpg
Bo mam teraz chromy na które sie napalilem ale wydaje mi sie ze nie do konca pasuja do stylu mojego auta. Mam pełny m pak, nisko przód i te fele co mam troche mi nie podchodza.
A jezeli nie w stylu german to myslałem tez o M double spoke II http://www.bmwmregistry.com/faq/E36_M3_Wheels.jpg
Bo mam teraz chromy na które sie napalilem ale wydaje mi sie ze nie do konca pasuja do stylu mojego auta. Mam pełny m pak, nisko przód i te fele co mam troche mi nie podchodza.
BMW E36 320i Mauritiusblau Metallic
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt: