[E36] HELLA yellow
[E36] HELLA yellow
Witam ostanio myslałem czy mozna by bylo zrobic zamiast czarnych krzyży to wsadzic żółte krzyże , i moje pytanie sie tyczy czy stróże prawa mogli by sie doczepic i jak z przeglądem , co wy na to
sam miałem taki pomysł tak zrobić i wydaje mi się, że problemów nie będzie raczej . Bo to tylko krzyże odbijają się od odbłyśnika i nie mają zbytniej ingerencji na kolor świecenia (choć troszku żółtawe światło może być). Z panami w niebieskich strojach raczej nie będzie większego problemu (bo nawet na żółtych foliach na szkłach mogą przymrużyć oka). Z przeglądem też raczej nie będzie cyrków - kwestia dogadania się. Ale ciekaw jestem jak to będzie świecić miałem zrobić kiedyś "prototyp" ale postanowiłem okleić folią
¯ółty krzyż pod szkłem w lampie e36 nie będzie wcale widoczny.
Czarny spełnia rolę "cienia", stąd wrażenie czarnego odbłyśnika
¯ółty krzyż musiał by być pomalowany co najmniej farbą fluorescencyjną żeby był widoczny
Yellow'y to żółte szkło ;P
Black to krzyż
Czarny spełnia rolę "cienia", stąd wrażenie czarnego odbłyśnika
¯ółty krzyż musiał by być pomalowany co najmniej farbą fluorescencyjną żeby był widoczny
Yellow'y to żółte szkło ;P
Black to krzyż
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kiedys sie jezdziło na żółtych i było dobrze ,nikomu to nie przeszkadzało
PS: tak sobie myślałem może sie to wydac smieszne ale można by spróbowac napisac list do Minister Infrastruktury: C. Grabarczyk ,trzeba by było zbierac podpisy jak najwiecej ,przeciesz na wyscigach 24 godzinnych samochody smigaja na żółtych bo lepiej widac w deszczu ,co wy na to
PS: tak sobie myślałem może sie to wydac smieszne ale można by spróbowac napisac list do Minister Infrastruktury: C. Grabarczyk ,trzeba by było zbierac podpisy jak najwiecej ,przeciesz na wyscigach 24 godzinnych samochody smigaja na żółtych bo lepiej widac w deszczu ,co wy na to
Głodek, Zakładaj yellow na długie tak jak np: ja mam - najwyżej Ci dowód zabiorą (chociaż gadałem z tymi co mają yellow to nikt nie miał problemów) a żeby odebrać dowód trzeba zajechać na przegląd - kosztuje to max 20zł... i wypisują Ci karteczkę i jedziesz z nią do wydziału komunikacji i dowód masz z powrotem... Czyli możesz stracić 20zł i tyle chociaż idzie z nimi pogadać, że ty zrobiłeś to tylko na "długich", że mijania masz normalnie, że drogo Cię to kosztowało i sporo pracy - pościemniać idzie