gabrielo11 pisze:Pardon Glodek:oops: To miało być do Guriana Więc Gurian wciepnij tam jake fotki z podsufitki, żebym wiedzioł co mnie czeka w wolnych chwilach!
Nie wiem czy jest co pokazywać bo ten kolor co mam na suficie nie za bardzo pasuje do wszystkiego, na wiosnę będę robił w czarnej alcantrze
elegancko to wygląda! Ja jednak się jutro zabiore za podsufitkę,materiał mam,butapren muszę kupić jeszcze gdzieś i jutro wio!! Będziemy widzieć jak to pójdzie... A czym byście mi doradzili rączki pomalować? Zwykły spray czarny mat,czy jakiś podkład na początek?Dzięki z góry za podpowiedzi!!
gabrielo11 pisze:elegancko to wygląda! Ja jednak się jutro zabiore za podsufitkę,materiał mam,butapren muszę kupić jeszcze gdzieś i jutro wio!! Będziemy widzieć jak to pójdzie... A czym byście mi doradzili rączki pomalować? Zwykły spray czarny mat,czy jakiś podkład na początek?Dzięki z góry za podpowiedzi!!
I jaki materiał kupiłeś ?
A co do rączek to nie maluj bo nie wyjdzie to zbyt dobrze
Celuj w ori czarne rączki
czarny/antracyt/może troszkę do ciemnego siwego zalatuje.Bardzo przyjemny kolor. A materiał wykorzystywany jest do obić tapczanów w RAMECIE. Z tego samego mam półkę obitą,bo robiłem nową i sam obszywałem. Zdjęcia wkleję do mojego profilu za chwilkę!!