[E36] Zgranie felg
Jeszcze jedna prośba tylko proszę się nie denerwować
Powiedzcie mi czy to podejdzie ?
http://allegro.pl/felgi-alu-kola-bmw-17 ... 37342.html
domyślam się, że z tyłem byłby jako tako a z przodu ...?
Sam już nie wiem, z gościem od s32 negocjuje, w każdej chwili mogę brać.
gwint mam kupiony leży w bagażniku, poduszki amorków na tył,sworznie długie wachaczy.
Tylko musze wybrać felgi i jechac z koksem.
Pozdrówka
gwint mam kupiony leży w bagażniku, poduszki amorków na tył,sworznie długie wachaczy.
Pozdrówka
zobacz sobie u mnie w galeri ja mam fele wsadzone z takimi wymiarami ,Gurian pisze:Jeszcze jedna prośba tylko proszę się nie denerwować
Pozdrówka
moge ci je sprzedac dużo taniej
Panowie mam problem ;/
Na początku podziękowania dla Głodka za felgi, są super.
Oponki kupione na felgi założone itd.
Dzisiaj wziąłem się za zakładanie Gwintu do mojego Compacta i powiem szczerze, że nie myślałem że będzie aż tak nisko na maxymalnie rozkręconym gwincie.
Zabrałem się za zakładanie moich starych felg z et47 i tu niespodzianka koło trze o gwint ;/
No to założe moje stalówki z et20 powinno być lepiej, a tu zdziwko bo na feldze balon i trze o gwint.
Więc bez wyjścia założyłem moje nowe felgi od Głodka które trą jak cholera ^^
500m miałem do domu a dym za mną ;/. Auto stoi na placu pod blokiem i nie wiem co dalej, ni w tą ni wewte ^^
Może są jakieś domowe sposoby na podniesienie jeszcze auta na gwincie, abym mogł dojechać do kogoś kto mi rozepcha nadkola z tyłu i z przodu ?
Zdjęcia poglądowe:
Na początku podziękowania dla Głodka za felgi, są super.
Oponki kupione na felgi założone itd.
Dzisiaj wziąłem się za zakładanie Gwintu do mojego Compacta i powiem szczerze, że nie myślałem że będzie aż tak nisko na maxymalnie rozkręconym gwincie.
Zabrałem się za zakładanie moich starych felg z et47 i tu niespodzianka koło trze o gwint ;/
No to założe moje stalówki z et20 powinno być lepiej, a tu zdziwko bo na feldze balon i trze o gwint.
Więc bez wyjścia założyłem moje nowe felgi od Głodka które trą jak cholera ^^
500m miałem do domu a dym za mną ;/. Auto stoi na placu pod blokiem i nie wiem co dalej, ni w tą ni wewte ^^
Może są jakieś domowe sposoby na podniesienie jeszcze auta na gwincie, abym mogł dojechać do kogoś kto mi rozepcha nadkola z tyłu i z przodu ?
Zdjęcia poglądowe:
Czyli producent zaleca maxymalną glebę ?Krzys pisze:ty masz glebe zrobiona na maxa gwint krecisz do gory i bedzie wyzej
Ja myślałem, że max w dół to max w dół ^^
Proszę się nie śmiać ale jestem początkujący.
Gwint założyłem tak jak dostałem a był rozkręcony na max.
Dzięki za podpowiedź z tym gwintem bo juz dzisiaj ogarnąłem temat i moge jeździć
Ino do mechanika na wymiane sworzni wewnętrznych wachacza i będe miał wszystko wymienione co budziło mój niepokój