witam panowie zastanawiam sie czy drzwi z coupe będą pasowały do sedana tak żeby nie miały ram na szyby chciał bym coś takiego zrobić co co tym sądzicie ??
a wiesz czy może da się coś takiego zrobić z tymi co mam żeby tak to wyglądało żęby nie było ram a było wszystko szczelne ??
Ja mam Coupe i powiem ci drzwi z sedana do coupe nigdy nie będą pasować. Takiej głupoty w ostatnim roku 2012 przed końcem świata jeszcze nie słyszałem.
Byś się musiał zgłosić do WCC (West Coast Customs). Jak mi się źle nie wydaje, to zrobili z 4 drzwiowego Mercedesa S550 - 2 drzwiowy. Roboty z tym mieli w ciu... Ale powinni Ci pomóc
a wiesz czy może da się coś takiego zrobić z tymi co mam żeby tak to wyglądało żęby nie było ram a było wszystko szczelne ??
. Takiej głupoty w ostatnim roku 2012 przed końcem świata jeszcze nie słyszałem.
Dobre dobre
x3
Pamiętaj że w coupe szyby po zamknięciu drzwi się domykaja w sedanie tego niemasz więc nawet jeśli udało by ci sie coś takiego wyrzeźbić, nie będziesz miał domykania szyb chyba że będziesz kombinował z modułem,ogolnie bez sensu robota taniej wyjdzie kupić całe coupe