??? Zależy . Ja piaskowałem w poprzednim aucie i nie było żadnych dziur. Śrut zostawia dziury ale piasek ? A podkład to i tak chyba się daje na felge przed malowaniemTomek pisze:Nie dawaj felg do piaskowania bo pozostają dziury po tym i trzeba je uzupełniać podkładem..
[E46] Felunie bmw e46 :)
- sikorka15
- Zaawansowany forumowicz
Na wlasnym przykladzie sie przekonalem. Moj ojciec czesto piaskuje felgi w zakladzie w pszczynie i wam powiem pierwsza klasa. W piecu to maluja i gladziutkie sa wrecz za... czyli
A do tych felg m pakietowych to jestem chyba przekonany juz. Bo widze ze jest ich duzo na allegro czyli mozna urwac z ceny porzadnie. I mi sie podobaja Tylko kurde teraz nie wiem jak to zrobic. Bo jakbym kupil felgi odrazu z oponami i oddal do piaskowania to by mni to chyba taniej wyszlo niz jakbym kupil te biale z aukcji za 1400 i za jakies opony co objezdze z 2 sezony musialbym dac conajmniej 800 zlotych.
Moze maci polecic kogos kto sprzedaje jakies wmiare dobre uzywki? nowych nie chce bo za 2 sezony bede chcial samochodzik moze zmienic jak fundusze pozwola na e60
A do tych felg m pakietowych to jestem chyba przekonany juz. Bo widze ze jest ich duzo na allegro czyli mozna urwac z ceny porzadnie. I mi sie podobaja Tylko kurde teraz nie wiem jak to zrobic. Bo jakbym kupil felgi odrazu z oponami i oddal do piaskowania to by mni to chyba taniej wyszlo niz jakbym kupil te biale z aukcji za 1400 i za jakies opony co objezdze z 2 sezony musialbym dac conajmniej 800 zlotych.
Moze maci polecic kogos kto sprzedaje jakies wmiare dobre uzywki? nowych nie chce bo za 2 sezony bede chcial samochodzik moze zmienic jak fundusze pozwola na e60
Zrób jedną felgę piaskiem a drugą w odczynniku chemicznym i zrozumiesz o czym mówię A cenowo wychodzi tak samo za felgęKaper pisze:??? Zależy . Ja piaskowałem w poprzednim aucie i nie było żadnych dziur. Śrut zostawia dziury ale piasek ? A podkład to i tak chyba się daje na felge przed malowaniemTomek pisze:Nie dawaj felg do piaskowania bo pozostają dziury po tym i trzeba je uzupełniać podkładem..
- sikorka15
No wlasnie spotkalem sie wiele razy ze ktos mowi ze piaskowanie jest do dupy i ze lepiej np szklem. O tych odczynnikach chemicznych nie slyszalem moze tez dobra opcja. Powiem wam ze wstepnie sie umuwilem z gosciem o te felgi. Sprawdzilem je pomogl mi Primo i wydaja sie byc calkiem wporzadku.
http://allegro.pl/show_item.php?item=3021867827
Ja bym chcial felgi z oponami wyhaczyc za 2200-2500. Jestem jszcze za mlody zeby miec tyle pieniazkow na takie felunie ale przyszlosc jeszcze przedemna wiec pomyslimy ^^
http://allegro.pl/show_item.php?item=3021867827
Ja bym chcial felgi z oponami wyhaczyc za 2200-2500. Jestem jszcze za mlody zeby miec tyle pieniazkow na takie felunie ale przyszlosc jeszcze przedemna wiec pomyslimy ^^
- sikorka15
No wsumie by mi pasowaly bo na tyl szukam wlasnie jakis gorszych a na przod jakies lepsze lub nawet nowe. Tylko sie zastanawiam czy nie byloby za duzego naciagu bo oryginalnie ma byc 255 a tu 225 hmm...
Plus to wszystko dopiero jak sprzedam swoje felgi. Wtedy kupie tamte. I wtedy dopiero kupuje opony
Plus to wszystko dopiero jak sprzedam swoje felgi. Wtedy kupie tamte. I wtedy dopiero kupuje opony
Mistrzu, oryginalnie to ma być 225/40/18 max w e46 Nie wiem skąd Ci się wzięło te 255 Zobacz sobie na naklejce w drzwiachsikorka15 pisze:No wsumie by mi pasowaly bo na tyl szukam wlasnie jakis gorszych a na przod jakies lepsze lub nawet nowe. Tylko sie zastanawiam czy nie byloby za duzego naciagu bo oryginalnie ma byc 255 a tu 225 hmm...
-
O tak German to jest to np.
http://blog.netcar.pl/wp-content/upload ... rana_2.jpg
http://blog.netcar.pl/wp-content/upload ... rana_2.jpg