rolowanie nadkoli
rolowanie nadkoli
kto tu na śląsku roluje nadkola,ale profesionalnie
tylko grześ napisał profesjonalnie ja nie dam gwarancji że lakier nie pęknie podejrzewam że ariel i kebab325 też ci nie dadzą wystarczy trochę rdzy lub szpachla i pęka tym bardziej jak ktoś chce na ostro może tak co primo ci podał http://www.authenticcars.pl/oferta/ jeżeli dostaniesz od nich gwarancje to jak im pęknie to pomalują na swój koszt
Takze Ci mogę zrolować, ale tak jak Damian pisze, troche szpachli, albo kilka warstw lakieru i pęknie. A podejrzewam że jak podjedziesz do takiej renomowanej firmy to oni sami stwierdzą, np miernikiem i wtedy moze okazać się że sie także nie podejmą.
Jak masz ori lakier na nadkolach, nic nie robione, to roluj śmiało. Przy rolowaniu w granicach rozsądku nic nie powinno popękać.
Jak masz ori lakier na nadkolach, nic nie robione, to roluj śmiało. Przy rolowaniu w granicach rozsądku nic nie powinno popękać.
tez troche sie narolowalem tych nadkoli i tak jak damian pisze jest to maslo maslane moze a nie musi ale nawet jak jest ori lakier moze lekko od dolu sie cos dziac np zaczynac robic delikatny parchel i potem juz poleci od cwaknie lakier tak czy siak przerabialem to na mojej starej e36 coupe mialem ori tam lakier i podgrzewalem bylo gut po jakims czasie zaczelo pekac dupa damian daj foto maszynki jak wyglada
meeega zglebione