malowanie zacisków hamulca

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Zestaw do malowania zaciskow to jest gowno. Malowalem tym tylne zaciski i farba po paru dniach odpadla. Strebrzanke rowniez sobie odpusc. jedyny dobry plan to tak jak pisal Marcin. Piaskowanie i malowanie proszkiem. ja bralem zaciski od tego goscia:

http://allegro.pl/zaciski-bmw-e34-e36-e ... 96368.html

Ogarniete zajebiscie.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

Mystic888 pisze:Zestaw do malowania zaciskow to jest gowno. Malowalem tym tylne zaciski i farba po paru dniach odpadla.
nie zgodze sie

malowalem zaciski motipem w sprayu i nie bylo problemow zadnych przez 2 lata

trzeba oszlifowac , oczyscic....i ODTLUSCIC rozpuszczalnikiem...to nic nie odpadnie :)

teraz tez malowalem w weekand majowy ( zmiana koloru bo czerwony to byl jednak wsiowy kolor hehe ) i tez nie ma problemu z odpadaniem farby po odtluszczeniu

fakt ze polecam proszek - ale to dla osob ktore maja drugie auto i moga sobie pozwolic na postawienie auta bez hamulcow na dluzej niz 12 godzin
...tak znowu sie czepiam...
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

Mystic888 pisze:ja uzywalem takiego czegos:
to powinno byc ok....pojecia nie mam czemu Ci to odlazlo :)
...tak znowu sie czepiam...
ODPOWIEDZ