ringi ccfl
- Orzeszek
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Michalik, Oglądałem fotki co to porównania tych 2 typów ringów i faktycznie wybór padnie na ccfl bo cena fajniejsza a i efekt dobry.
Aco myslicie o tym rozlejaniu reflektora.Nie będzie pózniej z nimi problemów nie beda parować itp;((
Z tego co wiem to w coupe i sedanach lampa jest rozpinana a w kompocie niestety klejona;((
I zastanawiam sie czy samemu podjąć rozklejania tego i sklejania czy udać sie do kogoś kto ma pojęcie o takim czymć.Tylko ciekawe ile za taka usługę sobie policzy;((
Aco myslicie o tym rozlejaniu reflektora.Nie będzie pózniej z nimi problemów nie beda parować itp;((
Z tego co wiem to w coupe i sedanach lampa jest rozpinana a w kompocie niestety klejona;((
I zastanawiam sie czy samemu podjąć rozklejania tego i sklejania czy udać sie do kogoś kto ma pojęcie o takim czymć.Tylko ciekawe ile za taka usługę sobie policzy;((
Zawsze wierni
Moja Bunia
Moja Bunia
- Orzeszek
- Kontakt:
Michalik, oki dzięki wielkie odezwe sie do niego bo martwi mnie troche to rozklejanie ;( Bo wiesz rozpięcie lampy i zdemontowanie zderzaka to jest chwila i zrobione
Zawsze wierni
Moja Bunia
Moja Bunia
- Orzeszek
- Kontakt:
sikorka15, Własnie też najbardziej obawiam sie tego rozklejania ale efekt jest super.
A u ciebie w coupe nie sa lampy rozpinane??
A u ciebie w coupe nie sa lampy rozpinane??
Zawsze wierni
Moja Bunia
Moja Bunia
- Orzeszek
- Kontakt:
Cupi, No w nastepnym miesiacu jak juz bede po wakacyjnym odpoczynku to zabiore sie za zdemontowanie zderzaka, wyjme te lampy i zobaczymy jak mi pojdzie z tym rozklejeniem.
Jak skoncze prace to pochwale sie efektem koncowym itp
Jak skoncze prace to pochwale sie efektem koncowym itp
Zawsze wierni
Moja Bunia
Moja Bunia
- Orzeszek
- Kontakt:
Cupi, Nie ma problemu , pomoc na pewno sie sprzyda, a jak cos to za jednym zamachem zrobimy 2 kompoty z ringami
Zawsze wierni
Moja Bunia
Moja Bunia